Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci

POPOVICI NITU & ASOCIATII, premiata pentru cea mai bogata activitate in consultanta in proprietate intelectuala


1 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Flux informații

Popovici Niţu & Asociaţii a primit premiul „Societatea de avocatură cu cea mai bogată activitate în consultanţa în domeniul proprietăţii intelectuale” în 2011, în cadrul primei ediţii a Galei Proprietăţii Intelectuale, eveniment organizat de Finmedia, cu sprijinul Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România şi al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, în data de 25 aprilie 2012.

Popovici Niţu & Asociaţii a asistat (i) Federaţia Română de Tenis cu privire la acţiunea iniţiată de Ţiriac Group privind anularea înregistrării mărcii „OPEN ROMANIA”, deţinută de FRT, (ii) SIVECO Romania cu privire la opoziţia împotriva unei mărci similare cu cele 26 de mărci înregistrate de SIVECO, (iii) Primagaz cu privire la obţinerea licenţei pentru marca „Primagaz” de la Primagaz Franţa, dar şi cu privire la înregistrarea a două mărci naţionale combinate şi (iv) Asseco SEE, Fondul Proprietatea, Immofinanz şi Lidl Romania cu privire la înregistrarea mărcilor în România şi/sau străinătate.

„Acest premiu reprezintă recunoaşterea eforturilor susţinute ale echipei noastre pe parcursul anului 2011, în numeroase proiecte interesante, chiar de inovaţie. Mulţumesc colegilor mei din departamentul de proprietate intelectuală şi în egală măsură colegilor litiganţi care ne-au susţinut. Suntem recunoscători în mod special clienţilor pentru numeroasele oportunităţi oferite şi pentru încrederea pe care au avut-o în sfaturile noastre”, a declarat Cristian Popescu, Managing Associate.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de business din România încă de la înfiinţare, în 1995, activând în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Popovici Niţu & Asociaţii şi Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL grupează mai mult de 85 avocaţi şi consultanţi fiscali.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică