Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

POPOVICI NITU & ASOCIATII, premiata pentru cea mai bogata activitate in consultanta in proprietate intelectuala

01.05.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Popovici Niţu & Asociaţii a primit premiul „Societatea de avocatură cu cea mai bogată activitate în consultanţa în domeniul proprietăţii intelectuale” în 2011, în cadrul primei ediţii a Galei Proprietăţii Intelectuale, eveniment organizat de Finmedia, cu sprijinul Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România şi al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, în data de 25 aprilie 2012.

Popovici Niţu & Asociaţii a asistat (i) Federaţia Română de Tenis cu privire la acţiunea iniţiată de Ţiriac Group privind anularea înregistrării mărcii „OPEN ROMANIA”, deţinută de FRT, (ii) SIVECO Romania cu privire la opoziţia împotriva unei mărci similare cu cele 26 de mărci înregistrate de SIVECO, (iii) Primagaz cu privire la obţinerea licenţei pentru marca „Primagaz” de la Primagaz Franţa, dar şi cu privire la înregistrarea a două mărci naţionale combinate şi (iv) Asseco SEE, Fondul Proprietatea, Immofinanz şi Lidl Romania cu privire la înregistrarea mărcilor în România şi/sau străinătate.

„Acest premiu reprezintă recunoaşterea eforturilor susţinute ale echipei noastre pe parcursul anului 2011, în numeroase proiecte interesante, chiar de inovaţie. Mulţumesc colegilor mei din departamentul de proprietate intelectuală şi în egală măsură colegilor litiganţi care ne-au susţinut. Suntem recunoscători în mod special clienţilor pentru numeroasele oportunităţi oferite şi pentru încrederea pe care au avut-o în sfaturile noastre”, a declarat Cristian Popescu, Managing Associate.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de business din România încă de la înfiinţare, în 1995, activând în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Popovici Niţu & Asociaţii şi Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL grupează mai mult de 85 avocaţi şi consultanţi fiscali.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week