Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Activitatea Plenului Senatului – 2 mai 2012


3 mai 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 2 mai 2012, Plenul Senatului a aprobat programul de lucru şi ordinea de zi curente, fără modificări, precum şi programul săptămânii 7-13 mai. În urma demisiei senatorului Fekete Szabo Andraș Levente din funcția de chestor al Senatului, plenul a votat vacantarea acestui post, la propunerea grupului parlamentar al UDMR fiind ales ca nou chestor al Senatului, prin vot secret electronic, senatorul Verestoy Attila.

Plenul Senatului a fost informat cu privire la Scrisoarea Preşedintelui României referitoare la suplimentarea participării României cu 10 poliţişti la Misiunea Uniunii Europene din Afganistan – EUPOL Afganistan, până la încheierea acesteia.

S-a aprobat transmiterea Camerei Deputaţilor, ca primă Cameră sesizată, a următoarelor iniţiative legislative:
1. Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 90/2001 privind organizarea și funcţionarea Guvernului României și a ministerelor.
2. Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare.
3. Propunerea legislativă privind completarea Legii nr. 1/2011 privind educaţia naţională.
4. Propunerea legislativă privind completarea Legii nr. 1/2011 privind educaţia naţională.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro