Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

bpv GRIGORESCU STEFANICA lanseaza ghidul in limba chineza „Doing Business in Romania 2012”
03.05.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocaţi bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ a dezvoltat şi a pus la dispoziţia clienţilor şi partenerilor săi de afaceri ghidul de afaceri „Doing Business in Romania 2012”, editat în limba chineză, un instrument business dedicat investitorilor chinezi în România, realizat cu susţinerea societăţii de avocaţi Beijing Rain Maker (www.bjrainmaker.com).

Ghidul în limba chineză „Doing Business in Romania 2012” sintetizează informaţiile esenţiale necesare oricăror investitori chinezi interesaţi să facă afaceri în România, referindu-se la o mare parte din aspectele juridice relevante şi actuale ce pot juca un rol important în procesul de luare a deciziilor, cu precădere informaţii din domeniul dreptului societar, imobiliar, al relaţiilor de muncă, al taxelor, al achiziţiilor publice, energiei şi resurselor naturale.

Depăşind sfera informaţiilor cu caracter general, ghidul prezintă informaţii într-o manieră concisă şi simplu structurată, pentru a oferi beneficiarilor un instrument funcţional, uşor de folosit în mod curent pentru identificarea rapidă a unor potenţiale probleme, soluţii, condiţii specifice.

>> Ghidul în limba chineză „Doing Business in Romania 2012”

bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este o societate românească de avocaţi creată prin fuziunea societăţilor bpv GRIGORESCU şi Ştefănică & Florea ce a avut loc în martie 2011. Societatea oferă servicii de consultanţă juridică şi reprezentare în domeniile de dreptul concurenţei, drept bancar şi financiar, drept societar şi comercial, litigii şi arbitraj, dreptul muncii şi pensii, energie, mediu şi autorizaţii, drept european, fuziuni şi achiziţii, achiziţii publice şi concesiuni, drept imobiliar şi al construcţiilor, drept fiscal. bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ este membru fondator al bpv LEGAL, o alianţă de societăţi independente de avocatură în domeniul comercial, reprezentată în Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Praga şi Viena, care oferă servicii de consultanţă juridică multijurisdicţională în Centrul şi Estul Europei.

În prezent, bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ oferă asistenţă juridică pentru o serie de companii mari chineze în domenii precum energia eoliana şi fotovoltaică, metale şi resurse minerale.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti