Secţiuni » Arii de practică » Litigation
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe

Solutionarea prin mediere a litigiilor aflate in faza de executare silita – Bucuresti, 8 mai 2012


4 mai 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Content, Litigii, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” invită la dezbaterea cu temaSoluţionarea prin mediere a litigiilor aflate în faza de executare silită”, organizată de Masteratul de Integrare şi Afaceri Europene împreună cu Masteratul de Mediere sub egida  „Medierea – alternativă viabilă la instanţa de judecată”, la care vor participa specialişti recunoscuţi din domeniul medierii şi al dreptului, precum şi personalităţi publice implicate în promovarea medierii în România, avândul ca moderator pe domnul lector univ. dr. Dragos RADULESCU (mediator), redactor şef la Revista Română de ADR şi invitaţi speciali pe domnul prof. univ. dr. Mihai ŞANDRU (arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României), doamna avocat Camelia GAGU (mediator), domnul mediator Constantin Adi GAVRILĂ (http://www.rres.ro/articole-revista/414) şi doamna mediator Isabela NICA (https://www.juridice.ro/195066/medierea-intrerupe-executarea-silita-exemple-din-practica-de-mediator.html).

În cadrul mesei rotunde va fi prezentată şi Revista Română de Executare Silită şi cele mai recente apariţii editoriale din domeniul medierii şi arbitrajului de la Editura Universul Juridic.

Masa rotundă cu tema „Soluţionarea prin mediere a litigiilor aflate în faza de executare silităva avea loc marţi, 8 mai 2012, la ora 18,00 – 20,00 la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”cu sediul în Bucureşti, Splaiul Unirii nr.176, sector 4, intrarea D1, parter, sala 39.

Nu se percepe taxă de participare şi nici nu este necesară confirmarea participării.

Se vor acorda diplome de participare persoanele prezente la masa rotundă, urmând să fie făcute demersurile pentru recunoaşterea participării ca formare continuă de către Consiliul de Mediere, prin acordarea de 1 punct profesional pentru 2 ore de participare.

Programul complet poate fi găsit pe http://www.mediereaturistica.ro

Pentru detalii suplimentare legate de seria de mese rotunde despre mediere, realizate în cadrul Masteratului de Integrare şi Afaceri Europene, puteţi lua legătura cu lector univ. dr. Dragos Rădulescu (mediator) 0722834593, dmradulescu@yahoo.com

Parteneri media: https://www.juridice.ro, http://www.romanianarbitration.ro, ,  http://www.caleaeuropeana.ro, http://www.infolegal.ro, http://www.studiijuridice.ro, http://www.europainfo.rohttp://www.romaniajuridica.ro, www.librariejuridica.ro.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro