Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Procedura de notificare din punctul de vedere al gospodaririi apelor
07.05.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 287 din data de 2 mai 2012 a fost publicat Ordinul ministrului mediului şi padurilor nr. 287/2012 pentru aprobarea Procedurii de notificare din punctul de vedere al gospodaririi apelor.

Legea apelor nr. 107/1995 impune obligaţia notificarii inceperii execuţiei şi a punerii in funcţiune a anumitor categorii de activitaţi şi lucrari executate pe ape sau in legatura cu acestea, pentru care nu este necesar avizul de gospodarire a apelor, respectiv autorizaţia de gospodarire a apelor.

Categoriile de lucrari şi de activitaţi executate pe ape sau in legatura cu acestea, pentru care beneficiarul sau titularul de investiţie are obligaţia sa notifice inceperea execuţiei/punerea in functiune, sunt prezentate in anexele la actul normativ. Pentru aceste categorii de lucrari şi de activitaţi nu este necesar avizul de gospodarire a apelor.

Notificarea işi pastreaza valabilitatea atat timp cat nu se modifica parametrii iniţiali care au stat la baza emiterii acesteia, dar nu mai mult de 4 ani.

Actul normativ prezinta in detaliu etapele procesului de notificare.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.