Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Catalin Predoiu despre salariul unui ministru
04.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Catalin Predoiu, ministrul interimar al Justitiei, a declarat joi, 3 mai 2012: „Când ai un post cu respon­sa­bilităţi enor­me, în care semnezi, în care îţi asumi semnătura al­tora, în ca­re iei decizii şi spui «aici merge sau aici nu mer­ge», în care dai autorizare să se chel­tuie sau nu banul public, trebuie să ştii că o faci re­compensat co­rect de societate.

Sub­plă­ti­rea înaltei ad­mi­nistraţii invită la corupţie şi, pe viitor, Ro­mânia trebuie să rezolve şi această pro­blemă, nu numai a pensiilor şi salariilor, care e foarte im­portantă, dar trebuie să rezolve pro­blema plăţii co­recte a administraţiei, în spe­cial în zona ma­nage­mentului administrativ. Altfel, nu vom avea ma­nagement bun în ad­mi­nis­traţie sau vom avea ma­nageri care-şi com­ple­tează veniturile.”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.