Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Procurorii care candideaza pentru un loc in CSM din partea procurorilor de la PICCJ. CV si proiecte. UPDATE: rezultatul
18.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

18 iunie 2012: Noul membru CSM este Gheorghe Muscalu, votat de 271 de procurori, potrivit EvZ.ro.

Carmen-Argentina Galca a primit 114 voturi iar Ramona-Daniela Bulcu, 44 de voturi.

*

7 mai 2012: Trei procurori candideaza pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii ca reprezentant din partea procurorilor de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie:

1. Ramona-Daniela BULCU, procuror sef al Biroului de Informare Publica si Relatii cu presa al PICCJ | Proiectul

2. Carmen-Argentina GALCA, procuror sef adjunct al DNA | Proiectul

3. Gheorghe MUSCALU, procuror sef al Serviciului de Prevenire si Combatere a Infractiunilor de Terorism si a celor contra Sigurantei Statului, DIICOT – structura centrala | Proiectul.

Vom prezenta, mai jos, pe scurt, cateva aspecte ale CV-ului si proiectului fiecarui candidat:

1. Ramona-Daniela BULCU are 46 de ani si este procuror de cariera. Primul loc de munca: Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 4. A fost distinsa cu Meritul judiciar de presedintele Ion Iliescu. Este membru in Consiliul de Conducere al Scolii Nationale de Grefieri si membru fondator al Centrului National de Pregatire si Perfectionare al Executorilor Judecatoresti. A participat la numeroase seminarii si conferinte.

Obiectivele propuse sunt: reconfigurarea strategiei de comunicare in vederea imbunatatirii imaginii CSM, transparenta decizionala, asigurarea unei mai bune garantari a independentei Justitiei.

2. Carmen-Argentina GALCA are 51 de ani si este procuror de cariera. Primul loc de munca: Parchetul de pe langa Judecatoria Roman. Este doctor in drept. A participat la numeroase seminarii si conferinte.

Proiectul trateaza urmatoarele obiective: consolidarea statutului magistratului procuror, resursele umane in sistemul Ministerului Public, eficientizarea activititatii Ministerului Public, formarea profesionala a magistratilor, raspunderea disciplinara a magistratilor, strategia de comunicare in sistemul judiciar, implicarea CSM in modificarile legislative.

3. Gheorghe MUSCALU are 48 de ani si este procuror de cariera. Primul loc de munca:  Parchetul de pe langa Judecatoria Campina. Teza de doctorat este in curs de finalizare. La abilitati enumera puternic spririt analitic si aptitudini pentru managementul proiectelor. A participat la numeroase conferinte in calitate de speaker.

Obiectivele mentionate in proiect sunt: transparenta in deciziile luate in Plen si in Sectii, imunitatea magistratilor, interdictia de a promova pe perioada mandatului de membru CSM in functii de conducere, reevaluarea necesitatii functionarii unui corp numeros de magistrati in aparatul administrativ al CSM, organizarea la nivelul Curtilor de Apel si a parchetelor de pe langa acestea a unor corpuri de inspectie, convocarea la sedintele de Plen si a Sectiilor a membrilor asociatiilor profesionale ale magistratilor.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.