Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Sesiune de comunicari stiintifice si workshop-uri dedicate „medicinei penitenciare” – Cluj-Napoca, 10-13 mai 2012
09.05.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 10-13 mai, la Cluj-Napoca se va desfăşura una dintre cele mai prestigioase manifestări ştiinţifice studenţeşti din România şi anume Congresul Internaţional pentru studenţi şi tineri medici – Medicalis 2012. Evenimentul este organizat  de către Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca, Administraţia Naţională a Penitenciarelor  fiind partener ştiinţific. Ajunsă la cea de-a 13-a ediţie, manifestarea atrage anual peste 750 de participanţi din ţară şi din străinătate, în Aula şi Amfiteatrele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Programul congresului cuprinde lucrări ştiinţifice susţinute de către studenţi, conferinţe şi workshop-uri la care vor lua parte personalităţi ale lumii medicale clujene, naţionale şi internaţionale.

Aflat la cea de-a doua ediţie, workshop-ul „Prison medicine” de la Penitenciarul Spital Dej, realizat în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, este unic în ţară şi în Europa. În colaborare cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor se va realiza, în data de 11 mai o teleconferinţă cu dr. John P. May din Florida, SUA şi o sesiune de lucrări ştiinţifice prezentate de către medici specialişti în medicina de penitenciar.

Tot în cadrul acestui congres, Administraţia Naţională a Penitenciarelor va organiza un stand de promovare a ofertei de dezvoltare a carierei profesionale medicale, în sistemul penitenciar.

Informaţii suplimentare cu privire la acest eveniment se găsesc pe site-ul www.medicalis.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti