Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Sesiune de comunicari stiintifice si workshop-uri dedicate „medicinei penitenciare” – Cluj-Napoca, 10-13 mai 2012


9 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În perioada 10-13 mai, la Cluj-Napoca se va desfăşura una dintre cele mai prestigioase manifestări ştiinţifice studenţeşti din România şi anume Congresul Internaţional pentru studenţi şi tineri medici – Medicalis 2012. Evenimentul este organizat  de către Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca, Administraţia Naţională a Penitenciarelor  fiind partener ştiinţific. Ajunsă la cea de-a 13-a ediţie, manifestarea atrage anual peste 750 de participanţi din ţară şi din străinătate, în Aula şi Amfiteatrele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Programul congresului cuprinde lucrări ştiinţifice susţinute de către studenţi, conferinţe şi workshop-uri la care vor lua parte personalităţi ale lumii medicale clujene, naţionale şi internaţionale.

Aflat la cea de-a doua ediţie, workshop-ul „Prison medicine” de la Penitenciarul Spital Dej, realizat în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, este unic în ţară şi în Europa. În colaborare cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor se va realiza, în data de 11 mai o teleconferinţă cu dr. John P. May din Florida, SUA şi o sesiune de lucrări ştiinţifice prezentate de către medici specialişti în medicina de penitenciar.

Tot în cadrul acestui congres, Administraţia Naţională a Penitenciarelor va organiza un stand de promovare a ofertei de dezvoltare a carierei profesionale medicale, în sistemul penitenciar.

Informaţii suplimentare cu privire la acest eveniment se găsesc pe site-ul www.medicalis.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică