Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MJ. Bilant privind activitatea Ministrului Justitiei Catalin Predoiu
09.05.2012 | JURIDICE.ro

Ministerul Justitiei a dat publicitatii un bilant privind activitatea Ministrului Justitiei Catalin Predoiu în perioada Februarie 2008 – Mai 2012. Materialul nu reprezintă o enumerare exhaustivă a activităţii departamentelor MJ în perioada de referinţă, ci doar o selecţie a celor mai importante evoluţii din această perioadă.

In document se precizeaza ca au fost atinse o serie de obiective esenţiale în domeniul reformei sistemului judiciar şi combaterii corupţiei, concretizate prin promovarea şi adoptarea unor acte normative deosebit de importante pentru sistemul judiciar, destinate să asigure modernizarea şi eficientizarea acestuia.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill













Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.