Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

BOSTINA SI ASOCIATII isi intareste echipa de avocati din teritoriu cu un al patrulea avocat la biroul din Timisoara
10.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură „Boştină şi Asociaţii” îşi întăreşte echipa din teritoriu cu un nou avocat la biroul din  Timişoara,  Carmen-Olivia Predescu alăturându-se celor peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu patru avocaţi, biroul din Timişoara devine cel mai mare din întreaga reţea de 19 birouri teritoriale a casei de avocatură „Boştină şi Asociaţii”.

“Unul din obiectivele noastre în ceea ce priveşte extinderea teritorială îl reprezintă întărirea birourilor locale cu avocaţi de calibru, care să performeze corespunzător în faţa provocărilor pe care ni le propun clienţii noştri din provincie. Dorim să atragem avocaţi din barourile locale care pot aduce plus-valoare clienţilor noştri, cu atât mai mult cu cât activitatea birourilor teritoriale a devenit extrem de importantă pentru strategia de dezvoltare a casei noastre de avocatură” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Carmen-Olivia Predescu a absolvit  Facultatatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara  în anul 2007 şi un masterat în cadrul aceleiaşi universităţi în anul 2009. Este avocat definitiv din anul 2010.

„Am şansa de a dovedi, în cadrul uneia din cele mai reputate case de avocatură de business din România precum Boştină şi Asociaţii, că experienţa pe care am acumulat-o până acum reprezintă o bază solidă pentru a evolua profesional. De asemenea, includerea în echipa Boştină şi Asociaţii îmi va oferi şansa de a practica unul din domeniile pentru care m-am pregătit încă din studenţie: dreptul afacerilor precum şi posibilitatea de a a aborda proiecte complexe şi speţe diverse” spune Carmen-Olivia Predescu.

„Creşterea numărului de avocaţi în cadrul biroului din Timişoara reflectă direct potenţialul economic al zonei. Noi mizăm în zona Banatului atât pe o creştere a numărului de clienţi cât şi pe derularea unor mari proiecte de infrastructură, atât de necesare pentru conectarea ţării noastre la reţele de transport europene” mai adaugă Doru Boştină.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.