Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Conducerea Procuraturii Supreme din Muntenegru in vizita la Inalta Curte


14 mai 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Marţi, 8 mai 2012, doamna jud. dr. Livia Doina STANCIU, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit, la sediul instanţei supreme, vizita delegaţiei de procurori ai Procuraturii Supreme de Stat din Republica Muntenegru, compusă din domnul RANKA CARAPIC – procuror general, domnul VESELIN VUCKOVIC, adjunct al procurorului general, domnul PETAR KAPUCI, adjunct al procurorului general  şi domnul MILICA PILETIC, asistent în cadrul Departamentului pentru cooperare internaţionala, potrivit unui comunicat al ICCJ.

Delegaţia muntenegreană a fost însoţită din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de domnul Marius Constantin IACOB, prim-adjunct al procurorului general şi domnul Alexandru FÎCIU, procuror șef al Serviciului de Cooperare Judiciară Internaţională, Relaţii Internaţionale şi Programe.

În cadrul întâlnirii, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, doamna jud. dr. Livia Doina STANCIU, a făcut o prezentare generală a sistemului judiciar din România, urmată de o prezentare PowerPoint a ICCJ, cu accent pe organizarea, funcţionarea şi competenţele fiecărei secţii, a Completelor de 5 judecători, a Completului competent să judece recursul în interesul legii, a Secţiilor Unite, precum şi a celorlalte compartimente ale instanţei. Totodată, au fost evidenţiate rolul instanţei supreme în unificarea jurisprudenţei, prin intermediul recursului în interesul legii, precum şi aspecte legate de publicarea jurisprudenţei ICCJ.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro