Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Conducerea Procuraturii Supreme din Muntenegru in vizita la Inalta Curte
14.05.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marţi, 8 mai 2012, doamna jud. dr. Livia Doina STANCIU, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a primit, la sediul instanţei supreme, vizita delegaţiei de procurori ai Procuraturii Supreme de Stat din Republica Muntenegru, compusă din domnul RANKA CARAPIC – procuror general, domnul VESELIN VUCKOVIC, adjunct al procurorului general, domnul PETAR KAPUCI, adjunct al procurorului general  şi domnul MILICA PILETIC, asistent în cadrul Departamentului pentru cooperare internaţionala, potrivit unui comunicat al ICCJ.

Delegaţia muntenegreană a fost însoţită din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de domnul Marius Constantin IACOB, prim-adjunct al procurorului general şi domnul Alexandru FÎCIU, procuror șef al Serviciului de Cooperare Judiciară Internaţională, Relaţii Internaţionale şi Programe.

În cadrul întâlnirii, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, doamna jud. dr. Livia Doina STANCIU, a făcut o prezentare generală a sistemului judiciar din România, urmată de o prezentare PowerPoint a ICCJ, cu accent pe organizarea, funcţionarea şi competenţele fiecărei secţii, a Completelor de 5 judecători, a Completului competent să judece recursul în interesul legii, a Secţiilor Unite, precum şi a celorlalte compartimente ale instanţei. Totodată, au fost evidenţiate rolul instanţei supreme în unificarea jurisprudenţei, prin intermediul recursului în interesul legii, precum şi aspecte legate de publicarea jurisprudenţei ICCJ.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate