Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Iasi. Mandat european de arestare


14 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, semnat de proc. Iulian Ispir,  la data de 10.05.2012, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iasi au identificat şi retinut pe numitul VERMAN VLAD IOAN, cetăţean român, persoană faţă de care Judecătoria din Pesta – Ungaria a emis un mandat european de arestare.

Din actele transmise de autorităţile judiciare ungare rezultă că numitul VERMAN VLAD IOAN este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni de înşelăciune, constând în retragerea de sume de bani prin folosire de carduri bancare contrafăcute, prejudiciul cauzat prin infracţiune este de 112.000 forinţi, iar peste această sumă, valoarea pusă în pericol este de 750.000 forinţi.

Persoana identificată a fost prezentată Curţii de Apel Iaşi, în vederea punerii în executare a mandatului european de aresta.

În prezent, numitul VERMAN VLAD IOAN se află încarcerat în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică