Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

ZAMFIRESCU RACOTI PREDOIU continua sa ocupe prima pozitie in topul clasamentului Chambers Europe in ariile de practica Litigii si Insolventa/Restructurare
14.05.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Fuziuni și achiziții
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a fost clasată pe prima poziţie în două din ariile de practică cercetate în România de publicaţia juridică internaţională Chambers and Partners, ediţia Chambers Europe 2012. Zamfirescu Racoţi Predoiu îşi menţine poziţia de lider în domeniile Litigii şi Insolvenţă/ Restructurare pe piaţa locală de avocatură, clasificările fiind realizate în baza unor criterii precum expertiza şi calitatea asistenţei juridice în aceste arii de practică, comportamentul profesional, perspicacitatea comercială, diligenţa, angajamentul, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile favorabile obţinute pentru clienţi.

Conform ediţiei 2012 a ghidului Chambers Europe, echipa de Litigii ZRP este lăudată pentru expertiza demonstrată în domeniul Soluţionării Disputelor şi Arbitrajului. Coordonatorul departamentului de Litigii, Călin-Andrei Zamfirescu (Partener Senior, nivel 1) este considerat „un reprezentant marcant al domeniului”, fiind admirat pentru activitatea sa în sfera arbitrajului”. Cosmin Vasile (Partener, nivel 2) este recomandat pentru  „perspicacitatea strategică” și „mintea ascuțită”  în abordarea unor cazuri complexe din domeniul disputelor comerciale si proprietăţii intelectuale. Stan Tîrnoveanu (Partener Coordonator, nivel 1), coordonatorul departamentului Insolvenţă / Restructurare, câștigă respectul colegilor de breaslă în special pentru activitatea sa în instanță, fiind apreciat pentru rezultatele obţinute în favoarea băncilor locale în cadrul procedurilor de executare silită şi insolvenţă. Echipa de Insolvenţă / Restructurare este caracterizată ca fiind proactivă, multidisciplinară şi eficientă.

Zamfirescu Racoţi Predoiu este prezentă şi în clasamentul următoarelor arii de practică: Drept comercial / M&A, Drept bancar şi financiar, Dreptul Muncii şi Energie, realizat de aceeaşi publicaţie. Ioana Racoţi (Partener Senior) şi Anca Danilescu (Partner) sunt apreciate şi recomandate pentru calitatea serviciilor de asistenţă juridică oferite în aceste domenii. Clienţii admiră „cunoştinţele juridice de neegalat” ale Ioanei Racoţi şi experienţa în tranzacţii a Ancăi Danilescu.

„Poziţiile ocupate de firma noastră în clasificările directoarelor juridice internaţionale sunt o confirmare a modului în care avocaţii firmei noastre îşi îndeplinesc angajamentele asumate faţă de clienţi, cărora le oferim cunoştinţele, integritatea şi profesionalismul nostru”, a declarat Stan Tîrnoveanu, Managing Partner Zamfirescu Racoţi Predoiu.

Zamfirescu Racoţi Predoiu deţine unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din România, cu un portofoliu complet de soluţionarea a disputelor şi o echipă de 29 de litigatori şi arbitri cu experienţă.

Chambers & Partners este una din publicaţiile juridice de reper pentru piaţa de avocatură internaţionala, ce alcătuieşte anual clasamente pe domenii de practică ale celor mai bune firme de avocatură din toate jurisdicţiile importante din lume. Clasamentele oferite de această prestigioasă publicaţie sunt efectuate în urma unor cercetări de piaţă, bazate atât pe proiectele transmise de casele de avocatură pe fiecare arie de practică analizată, cât şi pe interviurile realizate cu clienţi ai caselor de avocatură.

Despre Zamfirescu Racoţi Predoiu: Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în domeniul avocaturii de business, cât şi în sfera litigiilor, arbitrajului şi consultanţei fiscale, şi este recomandată de anuarele  internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în variate arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar,  drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate intelectuală, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal etc.

ZRP are o echipă de 40 de avocați dintre care cinci parteneri – Stan Tîrnoveanu (Managing Partner), Ioana Racoți (Senior Partner), Călin-Andrei Zamfirescu (Senior Partner), Anca Danilescu (Partner), Cosmin Vasile (Partner).

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti