Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Premiera pe piata avocaturii din Romania: NNDKP desemnata pentru a doua oara „Firma anului in Romania” de Chambers Europe


14 mai 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost desemnată pentru a doua oară „Firma anului în România” de una din cele mai prestigioase instituţii de evaluare a serviciilor juridice din lume, Chambers & Partners. La gala decernării premiilor Chambers Europe, care a avut loc joi, 10 mai 2012, la Amsterdam şi a reunit cele mai valoroase case de avocatură din Europa, Adriana Gaspar, partener senior, a primit în numele NNDKP trofeul pentru cea mai bună firmă din România.

Această distincţie este măsura recunoaşterii şi preţuirii NNDKP de către clienţi şi concurenţi – vocile  pe care Chambers le ascultă pentru clasamentele sale. Primim pentru a doua oară de la această instituţie confirmarea autorităţii noastre profesionale,  iar anul trecut ni s-a acordat premiul pentru cel mai înalt standard de servicii din România. Sunt foarte fericită ca performanţa, etica profesională şi temeinicia cunoştinţelor colegilor mei sunt răsplatite din nou”, a declarat Adriana Gaspar după ceremonia de decernare a premiilor.

Totodată NNDKP domină ierarhia Chambers Europe şi în acest an, rămânând cea mai bine clasată firmă de avocatură din România în topul ghidului juridic. NNDKP ocupă prima poziţie în următoarele arii de practică: drept bancar şi finanţări; drept corporatist/M&A; litigii; dreptul muncii; energie şi resurse naturale; proprietate intelectuală; proiecte PPP; tranzacţii imobiliare; restructurare/insolvenţă şi consultanţă fiscală. Firma a ocupat a doua poziţie în domeniul concurenţei.

De altfel, în 2011 şi 2012 a rămas singura casă de avocatură situată pe primele poziţii de alte trei ghiduri juridice internaţionale – The European Legal 500, IFLR 1000 şi Chambers Global – în toate domeniile pe care acestea le-au cercetat în România.

Chambers Europe este unul dintre reperele pieţei avocaturii la nivel internaţional, publicaţia fiind recunoscută pentru obiectivitatea si acurateţea clasamentelor pe care le alcătuieşte pe baza activităţii şi proiectelor în care au fost implicate casele de avocatură şi a interviurilor cu clienţii şi competitorii firmelor. Clasamentele sunt anuale şi cuprind cele mai bune firme din fiecare stat, acoperind toate jurisdicţiile importante din lume.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro