Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

BOSTINA SI ASOCIATII a acordat asistenta si consultanta juridica firmei coreene care a construit Pavilionul Romaniei la EXPO 2012, Yeosu
15.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a acordat asistenţă şi consultanţă juridică firmei coreene A&A, cea care a construit pavilionul ţării noastre la EXPO 2012, pavilion inaugurat sâmbăta trecută în prezenţa Ambasadorului României în Coreea de Sud şi a altor oficali români.

Expoziţia Internaţională de la Yeosu se va desfăşura pe durata a 90 de zile (12 mai – 12 august 2012), comitetul de organizare alocând un spaţiu cu o suprafaţă de 414 metri pătraţi pentru pavilionul naţional al României, ţările vecine fiind Finlanda şi Norvegia.

„Acest proiect este ultimul dintr-o serie întreagă de proiecte similare în care casa noastă de avocatură a fost implicată, precum asistenţă şi consultanţă acordate companiei Shanghai Zhongyuan Construction Group Co. Ltd (China) în vederea proiectării, execuţiei şi amenajării Pavilionului României la EXPO 2010 de la Shanghai şi Ministerului de Externe al României, căruia i-am acordat asistenţă în vederea participării ţării noastre la Expoziţia Mondială de la Aichi, Japonia, în 2005 ” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Tema principală pentru conceptul pavilionului naţional este Delta Dunării şi se înscrie în tema generală a EXPO 2012: „The Living Ocean and Coast: Diversity of Resources and Sustainable Activities”.

Casa de Avocatura Boştină şi Asociaţii: Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.