Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

VASS Lawyers castiga litigiul cu ANI si obtine anularea raportului de evaluare cu privire la Vass Marioara
15.05.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

La data de 14 mai 2012, Curtea de Apel București a admis contestația formulată de VASS Lawyers cu privire la raportul de evaluare al Autorității Naționale de Integritate nr. 7239/G/II/07.02.2012, referitor la încălcarea regimului juridic privind conflictul de interese de către Vass Mărioara, consilier local în cadrul Consiliului Local al Comunei Bobota. Cu privire la acest raport, A.N.I. a publicat un comunicat de presă pe site-ul său la data de 8 februarie 2012.

În mod flagrant, niciuna dintre condițiile esențiale care trebuie întrunite în mod cumulativ pentru a ne afla în situația unui conflict de interese nu au fost îndeplinite în acest dosar, nefiind nici măcar analizate prin raportul de evaluare. Echipa VASS Lawyers a reușit astfel să demonteze toate concluziile raportului A.N.I., mijloacele de probă administrate în cauză dovedind fără echivoc lipsa oricărui conflict de interese.

VASS Lawyers obține astfel, pentru clientul său, atât anularea raportului de evaluare, cât și suspendarea acestuia până la soluţionarea irevocabilă a cauzei.

Acesta este cel mai recent succes al echipei de litigii și arbitraj din cadrul VASS Lawyers, care a reușit, în primele luni ale anului, să obțină decizii favorabile în numeroase dosare de anvergură de pe rolul Curții de Apel București, Curții de Apel Bacău sau Curții de Apel Alba Iulia.

Despre VASS Lawyers: VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piața avocaturii din România, oferind clienților săi servicii profesioniste și competitive în domeniile achiziții publice, parteneriate public-private, societăți comerciale, relații de muncă, concurență, tranzacții imobiliare, contracte comerciale, imigrare sau litigii & arbitraj.

VASS Lawyers a câștigat aprecierea forumurilor internaționale pentru competențele sale în domeniul achizițiilor publice și concurenței. Astfel, în 2010, VASS Lawyers a câștigat premiul Firma de Avocatură a Anului în Achiziții Publice acordat de Corporate Intl Magazine Global Award, precum și de ACQ Country Awards. De asemenea, casa de avocatură este recomandată de ghidul celor mai buni avocați din lume – Global Law Experts – pentru domeniul Achiziții Publice în România.

Echipa VASS Lawyers își informează permanent clienții despre noutăți legislative și îi asistă prin consultanță de specialitate, la nivel național, dar și european, prin parteneriate cu firme străine din domeniu. Firma pune la dispoziția celor interesați blogul dedicat achizițiilor publice – www.avocat-achizitii-publice.ro, precum și blogul în limba engleză dedicat exclusiv parteneriatelor public-private – www.ppp-romania.eu.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti