Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Florin Motiu – secretar de stat la Ministerul Justitiei


16 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Joi, 16  mai 2012, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât detasarea la Ministerului Justitiei, pe o perioada de 3 ani, incepand chiar de astazi, a judecatorilor Florin-Aurel MOŢIU, de la Curtea de Apel Timişoara, și Silviu-Gabriel BARBU, vicepreşedintele Curţii de Apel Braşov, care urmează să ocupe funcţiile de secretar de stat, respectiv secretar general adjunct, în cadrul noii echipe de conducere de la Ministerul Justiţiei.

Joi, 16 mai 2012, premierul Victor Ponta a semnat decizia privind eliberarea din funcţie a secretarului de stat Alina Mihaela Bica de la Ministerul Justiţiei, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii