Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

BOSTINA SI ASOCIATII obtine in intanta recunoasterea drepturilor Galaxy Tobacco ce rezulta din contractul de privatizare a S.N. Tutunul Romanesc
17.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a reuşit în instanţă recunoaşterea drepturilor Societăţii Comerciale Galaxy Tobacco (fosta S.N. Tutunul Românesc S.A.) izvorâte din contractul de privatizare încheiat în anul 2004. Aceasta, după ce A.N.A.F., în cursul anului 2009, în loc să opereze facilităţile fiscale ce i-au fost acordate prin lege, a repus în sarcina societăţii o datorie foarte mare, de aproximativ 500.000.000 lei, reprezentând diferite impozite şi taxe precum şi majorări de întârziere, suma care, la scurt timp, s-a dublat prin actualizarea majorărilor de întârziere.

Prin decizia pronunţată la data de 04.05.2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a tranşat în mod irevocabil litigiul dintre Galaxy Tobacco şi A.N.A.F., respingând recursul acesteia din urmă. Decizia obligă ANAF să pună în aplicare facilităţile ce au fost acordate S.C Galaxy Tobacco şi să stopeze toate demersurile pentru încasarea acestor sume.

„Aceasta a fost un litigiu foarte complex, cu o miză de sute de milioane de euro, şi de a cărui soluţie depind o serie de alte litigii aflate pe rolul instanţelor” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Aceste litigii sunt gestionate de o echipă de avocaţi multi-disciplinară, specializată în drept administrativ şi fiscal din cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.