Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita | Mihail Udroiu
17.05.2012 | UNIVERSUL JURIDIC

Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Editorul despre Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita (Autor: Mihail Udroiu): „Lucrarea Teste grila. Drept penal si procedura penala cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală şi partea specială) şi procedură penală, integrând ultimele modificări aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 în materia prescripţiei şi prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsă sau Codului de procedură penală prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 121/2011 în materia judecăţii în cazul recunoaşterii vinovăţiei, precum şi prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate.

Cea de-a treia ediţie este îmbogăţită cu peste 150 de grile, dar şi cu noi explicaţii utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai uşor mecanismul rezolvării acestora.

Având în vedere apropiata intrare în vigoare a noilor coduri, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal şi Noului Cod de procedură penală, propune şi peste 200 de grile din materia acestora.

Cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala acoperă întreaga tematică solicitată la examenele de licenţă, admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, la examenul de capacitate al magistraţilor stagiari, respectiv definitivat al avocaţilor stagiari.

Dificultatea sporită a grilelor propuse, numărul acestora, dar şi conţinutul astfel conceput încât să acopere structura actualelor examene în domeniul juridic recomandă cartea ca pe unul dintre cele mai utile şi performante instrumente în verificarea şi evaluarea rapidă, dar temeinică a cunoştinţelor în domeniul penal şi procesual penal.”

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti