Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita | Mihail Udroiu


17 mai 2012 | Dan MĂRCULESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Editorul despre Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a III-a, revazuta si adaugita (Autor: Mihail Udroiu): „Lucrarea Teste grila. Drept penal si procedura penala cuprinde peste 1.200 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generală şi partea specială) şi procedură penală, integrând ultimele modificări aduse Codului penal prin Legea nr. 27/2012 în materia prescripţiei şi prin Legea nr. 67/2012 privind confiscarea extinsă sau Codului de procedură penală prin Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 121/2011 în materia judecăţii în cazul recunoaşterii vinovăţiei, precum şi prin Legea nr. 28/2012 privind valorificarea bunurilor mobile sechestrate.

Cea de-a treia ediţie este îmbogăţită cu peste 150 de grile, dar şi cu noi explicaţii utile la răspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai uşor mecanismul rezolvării acestora.

Având în vedere apropiata intrare în vigoare a noilor coduri, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor Noului Cod penal şi Noului Cod de procedură penală, propune şi peste 200 de grile din materia acestora.

Cartea Teste grila. Drept penal si procedura penala acoperă întreaga tematică solicitată la examenele de licenţă, admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, în magistratură sau avocatură, promovare în funcţii de execuţie a magistraţilor, la examenul de capacitate al magistraţilor stagiari, respectiv definitivat al avocaţilor stagiari.

Dificultatea sporită a grilelor propuse, numărul acestora, dar şi conţinutul astfel conceput încât să acopere structura actualelor examene în domeniul juridic recomandă cartea ca pe unul dintre cele mai utile şi performante instrumente în verificarea şi evaluarea rapidă, dar temeinică a cunoştinţelor în domeniul penal şi procesual penal.”

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică