Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

CGA DIANA ACHIM si LEONARD BULAI lanseaza un program de internship in domeniul juridic
17.05.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Cabinetele de avocat grupate “Diana Achim” şi “Leonard Bulai”, din Bacău, lansează programul de internship în domeniul juridic, destinat tinerilor absolvenţi şi studenţi ai Facultăţii de Drept.

Ce oferim

Sunt disponibile două posturi pentru programul de internship ce se va desfăşura în perioada iulie – septembrie 2012, acestea, putându-se concretiza, ulterior, într-o colaborare pe termen lung. Programul îşi propune să ofere posibilitatea candidaţilor să acumuleze experienţă în domeniul juridic, să se familiarizeze cu mediul de lucru în cadrul unui birou de avocatură şi să se implice în diverse proiecte de consultanţă juridică.

Profilul candidatului

Cautăm studenţi (anul III şi IV) sau absolvenţi de studii juridice, care au cunoştinţe juridice temeinice, sunt dornici să se formeze profesional, responsabili, organizaţi, cu spirit de echipa, cu bune abilităţi de comunicare şi utilizare a pc-ului. Sunt esenţiale cunoaşterea limbii române la un nivel superior şi o bună stăpânire a limbii engleze.

Responsabilităţile postului

Persoanele selectate vor asigura suportul necesar avocaţilor în gestionarea dosarelor de instanţă, redactarea de documente juridice, activităţi administrative, menţinerea legăturii cu instituţiile de interes şi clienţii cabinetelor de avocat şi alte activităţi specifice domeniului de lucru.

Modalitate de aplicare

Persoanele interesate sunt rugate să trimită cv (cu fotografie) şi scrisoare de intenţie la adresa de mail leonard.bulai@juridice.ro, până la 30.06.2012.

Acest program de internship este facilitat de ADDO – Centrul pentru dezvoltare şi formare.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti