Varia
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

CGA DIANA ACHIM si LEONARD BULAI lanseaza un program de internship in domeniul juridic
17.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Cabinetele de avocat grupate “Diana Achim” şi “Leonard Bulai”, din Bacău, lansează programul de internship în domeniul juridic, destinat tinerilor absolvenţi şi studenţi ai Facultăţii de Drept.

Ce oferim

Sunt disponibile două posturi pentru programul de internship ce se va desfăşura în perioada iulie – septembrie 2012, acestea, putându-se concretiza, ulterior, într-o colaborare pe termen lung. Programul îşi propune să ofere posibilitatea candidaţilor să acumuleze experienţă în domeniul juridic, să se familiarizeze cu mediul de lucru în cadrul unui birou de avocatură şi să se implice în diverse proiecte de consultanţă juridică.

Profilul candidatului

Cautăm studenţi (anul III şi IV) sau absolvenţi de studii juridice, care au cunoştinţe juridice temeinice, sunt dornici să se formeze profesional, responsabili, organizaţi, cu spirit de echipa, cu bune abilităţi de comunicare şi utilizare a pc-ului. Sunt esenţiale cunoaşterea limbii române la un nivel superior şi o bună stăpânire a limbii engleze.

Responsabilităţile postului

Persoanele selectate vor asigura suportul necesar avocaţilor în gestionarea dosarelor de instanţă, redactarea de documente juridice, activităţi administrative, menţinerea legăturii cu instituţiile de interes şi clienţii cabinetelor de avocat şi alte activităţi specifice domeniului de lucru.

Modalitate de aplicare

Persoanele interesate sunt rugate să trimită cv (cu fotografie) şi scrisoare de intenţie la adresa de mail leonard.bulai@juridice.ro, până la 30.06.2012.

Acest program de internship este facilitat de ADDO – Centrul pentru dezvoltare şi formare.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.