« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Cooperare si integrare in diversitate – Bucuresti, 21 mai 2012
18.05.2012 | JURIDICE.ro, Laura DIACONU

JURIDICE - In Law We Trust

Asociatia Tineretul ONU din Romania (ex-BISMUN) organizeaza masa rotunda pe tema  „Cooperare si integrare in diversitate”.

Evenimentul va avea loc luni, 21 mai, incepand cu ora 16.00, in Sala Constantin Stoicescu a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Dezbaterea va reuni parlamentari, persoane din administratia publica centrala, reprezentanti ai societatii civile si studenti, avand rolul de a marca cea de-a zecea aniversare a Zilei Mondiale pentru Diversitate Culturala.

Invitatii vor discuta despre valorile multiculturalismului in incercarea de a sublinia importanta dialogului intercultural, a diversitatii si incluziunii, precum si necesitatea de a construi o comunitate globala formata din persoanele dedicate sustinerii acestei cauze si combaterii polarizarii si stereotipurilor, cu scopul de a imbunatati cooperarea intre persoane din culturi diferite.

Ziua Mondiala pentru Diversitate Culturala a fost stabilita in cadrul Adunarii Generale a Natiunilor Unite, in 2002, in conformitate cu Declaratia Universala a Diversitatii Culturale.

Persoana de contact:
Laura Diaconu
Tel: 0756.290.734
PR@bismun.org

***

Asociatia Tineretul ONU din Romania (ex. BISMUN) este o organizatie neguvernamentala, infiintata si condusa de catre tineri, ale carei scopuri sunt promovarea si incurajarea valorilor și activitatilor ONU in randul tinerilor romani, al societatii romanesti si al comunitatii internationale.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.