Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Kinstellar premiata pentru Serviciile Oferite Clientilor in Europa Centrala si de Est


18 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Kinstellar este onorata sa anunte recenta sa recunoastere pentru Servicii Oferite Clientilor in Europa Centrala si de Est, in cadrul ceremoniei care a avut loc pe data de 10 mai 2012 la Amsterdam. Distinctia, oferita de catre prestigiosul director legal Chambers Europe, recompenseaza anual elita avocaturii de business din Europa prin Premii de Excelenta acordate pentru performantele lor notabile, eforturile si gandirea strategica.

Premiile pentru Servicii Oferite Clientilor sunt oferite unui grup select de firme in baza evaluarilor clientilor, dar si analizelor Chambers & Partners si intaresc importanta pe care clientii o acorda firmelor de avocatura ce ofera servicii accesibile si dedicate. Este o recunoastere a performatelor notabile ale Kinstellar in ultimul an si a capabilitatilor excelente ale echipei sale regionale.

Jason Mogg, managing partner, a comentat recenta decernare: „Suntem deosebit de onorati sa primim acest premiu, care reflecta in mod direct parerile clientilor despre serviciile oferite de Kinstellar. Suntem mandri de aptitudinea noastra de a oferi asistenta legala la inalte standarde profesionale in Europa Centrala si de Est.’’

***

Kinstellar este o firmă regională independentă de avocatură, creată in noiembrie 2008 pentru a oferi consultanţă companiilor şi institutiilor financiare din ţările Europei Emergente. Cu birouri în Belgrad, Bratislava, Bucureşti, Budapesta, Istanbul şi Praga, echipa Kinstellar a fost in mod traditional implicată în tranzacţii majore in regiune. Având o echipă de peste 100 de avocati, Kinstellar oferă expertiză în dreptul corporatist / fuziuni & achiziţii, drept bancar şi finanţări de proiecte, drept imobiliar, litigii, restructurari şi insolvenţă, energie, media si IT, private equity şi dreptul concurenţei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii