Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Avocatii MUSAT & ASOCIATII, prezenti la deschiderea sedintei de tranzactionare a London Stock Exchange
21.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Şedinţa de tranzacţionare a London Stock Exchange Group (LSEG), cel mai mare operator bursier din Europa, a fost deschisă ieri, pentru prima dată, de o delegaţie oficială condusă de Ministrul Delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, din care au făcut parte şi doi avocaţi ai Muşat & Asociaţii, respectiv Miruna Suciu şi Ionuţ Bohâlţeanu, Parteneri Muşat & Asociaţii.

Ministrul Lucian Isar a fost însoţit la Londra de reprezentanţi ai Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Depozitarului Central, Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Asociaţiei Brokerilor, dar şi ai Ambasadei României la Londra. Deschiderea oficială a avut loc într-un cadru festiv în prezenţa lui Xavier Rolet, CEO LSE Group, care a reiterat interesul investitorilor pentru companiile din România şi necesitatea ca acestea să devină mai vizibile pe plan internaţional.

“Am fost onoraţi să participăm alături de delegaţia română la deschiderea sedinţei de tranzacţionare a London Stock Exchange, un eveniment singular şi o oportunitate de a promova pe plan internaţional proiectele de investiţii oferite de România. Această vizită a fost cu atât mai importantă, cu cât iniţiativele noului Guvern au în vedere listarea companiilor din energie – Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz sau Nuclearelectrica – atât pe bursa de la Bucureşti, cât şi pe pieţele externe”, a declarat Miruna Suciu, Partener Muşat & Asociaţii.

Echipa de avocaţi Muşat & Asociaţii specializaţi în piaţa de capital este coordonată de Miruna Suciu, fiind implicată în prezent în unele dintre cele mai mari proiecte de privatizare, prin intermediul BVB. Muşat & Asociaţii acordă consultanţă juridică în legătură cu oferta publică secundară pentru vânzarea unui pachet de 15% din acţiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucureşti, pentru pregătirea şi derularea ofertei publice primare de vânzare a 10% din capitalul social al societăţii Hidroelectrica, dar şi în procesul de lansare a ofertei publice iniţiale pentru vânzarea a 20% din Tarom. În plus, Muşat & Asociaţii a fost implicată şi în oferta publică secundară pentru vânzarea a 15% din Transelectrica, încheiată cu succes la sfârşitul lunii martie.

Despre MUŞAT & ASOCIAŢII: MUŞAT & ASOCIAŢII este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 16 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, MUŞAT & ASOCIAŢII oferă servicii de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziţii, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenţă, drept societar, telecomunicaţii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, pieţe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUŞAT & ASOCIAŢII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicaţiile străine de specialitate (Chambers & Partners, Practical Law Company, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieţei avocaţiale, mulţi dintre avocaţii firmei fiind la rândul lor nominalizaţi de aceste publicaţii ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

MUŞAT & ASOCIAŢII este prima casă de avocatură de pe piaţa locală distinsă cu prestigiosul premiu „The National Law Firm of the Year“ acordat de publicaţia britanică de specialitate International Financial Law Review (IFLR) care realizează şi binecunoscutul ghid juridic internaţional IFLR 1000. De asemenea, renumita publicaţie Chambers Europe a decernat firmei MUŞAT & ASOCIAŢII trofeul „Romanian Law Firm of the Year„, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanţe pe parcursul anului trecut în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUŞAT & ASOCIAŢII oferă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute şi respectate corporaţii din România, inclusiv o treime din Top 100 şi jumatate din Top 500 mari companii, precum şi instituţiilor publice şi financiare locale în tranzacţii corporative şi financiare sofisticate şi în proceduri complexe de rezolvare a conflictelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienţi, majoritatea din categoria investitorilor străini printre care: Enel SpA, GDF Suez, Rompetrol, Colas, European Investment Bank, RBS (Royal Bank of Scotland), ING Bank, Fortis Bank, KBC Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BNP Paribas, OTP Bank, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Abbot, General Electric, General Motors, Microsoft, Intel, Oracle, Google, AON, Amazon.com, AT&T, Nokia, Alcatel – Lucent, Telecom Italia, Thyssen Krupp, Generali, AFI Europe, Electrolux, Caterpillar, Monsanto, Deutsche Bahn, SAB Miller, etc.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.