Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Justitia si statul de drept – Bucuresti, 24 mai 2012

22.05.2012 | JURIDICE.ro

In data de 24 mai 2012 (10.00), Asociaţia Magistraţilor din România, Asociaţia Procurorilor din România şi Fundaţia Română de Democraţie prin Drept organizeaza evenimentul intitulat „JUSTIŢIA ŞI STATUL DE DREPT”, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturile Omului.

În condiţiile în care criza economică a afectat major funcţionalitatea instituţiilor statului iar presiunile de orice natură, inclusiv politice, diminuează constant fermitatea actului de justiţie, o dezbatere privind creşterea eficienţei şi credibilităţii justiţiei devine extrem de necesară. O bună funcţionare a statului nu poate fi concepută fără o bună funcţionare a justiţiei.

La acest eveniment vor participa personalităţi reprezentând Curtea Constituţională, Ministerul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Instituţia Avocatului Poporului, Asociaţia Magistraţilor din România, Asociaţia Procurorilor din România, Societatea Română de Criminologie şi Criminalistică, Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române, Muzeul Naţional de Istorie, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Facultatea de Folosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, Universitatea „Titu Maiorescu”.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.