Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Justitia si statul de drept – Bucuresti, 24 mai 2012


22 mai 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In data de 24 mai 2012 (10.00), Asociaţia Magistraţilor din România, Asociaţia Procurorilor din România şi Fundaţia Română de Democraţie prin Drept organizeaza evenimentul intitulat „JUSTIŢIA ŞI STATUL DE DREPT”, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturile Omului.

În condiţiile în care criza economică a afectat major funcţionalitatea instituţiilor statului iar presiunile de orice natură, inclusiv politice, diminuează constant fermitatea actului de justiţie, o dezbatere privind creşterea eficienţei şi credibilităţii justiţiei devine extrem de necesară. O bună funcţionare a statului nu poate fi concepută fără o bună funcţionare a justiţiei.

La acest eveniment vor participa personalităţi reprezentând Curtea Constituţională, Ministerul Justiţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Instituţia Avocatului Poporului, Asociaţia Magistraţilor din România, Asociaţia Procurorilor din România, Societatea Română de Criminologie şi Criminalistică, Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române, Muzeul Naţional de Istorie, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Facultatea de Folosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, Universitatea „Titu Maiorescu”.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro