Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Congresul al XI-lea al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti
22.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În zilele de 18-19 mai 2012, s-a desfasurat la București, Congresul al XI-lea al Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești.

La congres au participat delegaţi ai fiecărei Camere a executorilor judecătoreşti, aleşi de adunarea generală a executorilor judecătoreşti din Camera respectivă potrivit normei de reprezentare stabilite prin statut, preşedinţii Camerelor, membri ai Consiliului Uniunii și invitați.

Printre invitați s-au numărat domnii Ovidiu Puțura – secretar de stat, Ciprian Ionuţ Ciobanu – consilier ministru, Adrian Cojan – şef serviciu Serviciul Profesii Juridice Conexe din cadrul Ministerului Justiției, Vasile Varga – vicepreședinte al Uniunii Naționale a Notarilor Publici și alții.

Congresul a prilejuit trecerea în revistă a activității membrilor Uniunii și dezbaterea problemelor de actualitate din activitatea de executare silită.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.