Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Scoala de Vara „Dreptul in Germania” – Kiev, 2-20 iulie 2012
23.05.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In perioada 2-20 iulie 2012, va avea loc  cea de-a sasea editie a Scolii de Vara „Dreptul in Germania”, organizată de DAAD (Serviciul German de Schimb Academic) împreună cu Școlile de Drept German ale Universităților din Heidelberg, Mainz (Germania) și Cracovia (Polonia), la Academia Movileana (Universitatea Națională), la Kiev.

Aceasta constă într-o o săptămâna de curs de limba germană juridică și doua săptămâni de curs de drept german, predate de profesori ai universităților din consorțiu.

Cursurile sunt adresate studenților, doctoranzilor și docenților cu cunoștințe bune de limba germana (nivelul Mittelstufe).

Participarea este gratuită.

Termenul limită de depunere cererilor de inscriere: 15 iunie 2012.

>> Informatii detaliate

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate