Varia
JURIDICE

CHIUARIU & ASOCIATII introduce o actiune pentru afirmatii calomnioase
23.05.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

Chiuariu & Asociații, în numele dlui Adrian Porumboiu, introduce o acțiune în justiție împotriva dlui Ion Crăciunescu, pentru afirmațiile calomnioase din ultimele zile, solicitând daune de 1 milion de lei

În calitate de reprezentanţi ai dlui Adrian Porumboiu, proprietarul grupului de firme RACOVA COM AGRO PAN, avocaţii de la Chiuariu şi Asociaţii vor introduce astăzi o acțiune în daune la Tribunalul București, prin care cer obligarea dlui Ion Crăciunescu, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, la plata unor daune morale în valoare de 1 milion de lei.

În cursul ultimelor zile, dl Ion Crăciunescu a desfășurat, prin intermediul mass-media, o campanie de denigrare a dlui Adrian Porumboiu, prin proferarea de afirmații calomnioase, neadevărate, afirmații care constituie grave atingeri aduse dreptului la reputație și dreptului la viață privată.  Acțiunea în justiție urmărește să repare prejudiciul moral produs prin acțiunile ilicite ale dlui Crăciunescu.

Pe lângă repararea prejudiciului produs, prin plata daunelor sus-menționate, avocații de la Chiuariu și Asociații solicită instanței și obligarea dlui Crăciunescu la publicarea hotărârii judecătorești care va fi pronunțată, pe cheltuiala sa, într-o publicație sportivă renumită.

***

Chiuariu & Asociaţii oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru înfiinţarea, dezvoltarea, protecţia şi securizarea juridică a afacerilor, cu expertiză extinsă în dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul penal şi dreptul sportiv.

Societatea de avocatură Chiuariu & Asociaţii s-a impus ca partener pentru cluburi de fotbal, antrenori sau jucători profesionişti în diverse litigii privind dreptul sportiv. CAAL asigură asistenţă în faza negocierii şi a executării contractelor dintre sportivi şi cluburi, precum şi a celor de transmitere a drepturilor de imagine şi consultanţă în privinţa aspectelor fiscale. De asemenea, avocaţii societăţii asigură reprezentarea diferitelor părţi implicate în litigii în faţa comisiilor de soluţionare de la nivel naţional şi în faţa organismelor internaţionale, cum ar fi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti