Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

CHIUARIU & ASOCIATII introduce o actiune pentru afirmatii calomnioase


23 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Chiuariu & Asociații, în numele dlui Adrian Porumboiu, introduce o acțiune în justiție împotriva dlui Ion Crăciunescu, pentru afirmațiile calomnioase din ultimele zile, solicitând daune de 1 milion de lei

În calitate de reprezentanţi ai dlui Adrian Porumboiu, proprietarul grupului de firme RACOVA COM AGRO PAN, avocaţii de la Chiuariu şi Asociaţii vor introduce astăzi o acțiune în daune la Tribunalul București, prin care cer obligarea dlui Ion Crăciunescu, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, la plata unor daune morale în valoare de 1 milion de lei.

În cursul ultimelor zile, dl Ion Crăciunescu a desfășurat, prin intermediul mass-media, o campanie de denigrare a dlui Adrian Porumboiu, prin proferarea de afirmații calomnioase, neadevărate, afirmații care constituie grave atingeri aduse dreptului la reputație și dreptului la viață privată.  Acțiunea în justiție urmărește să repare prejudiciul moral produs prin acțiunile ilicite ale dlui Crăciunescu.

Pe lângă repararea prejudiciului produs, prin plata daunelor sus-menționate, avocații de la Chiuariu și Asociații solicită instanței și obligarea dlui Crăciunescu la publicarea hotărârii judecătorești care va fi pronunțată, pe cheltuiala sa, într-o publicație sportivă renumită.

***

Chiuariu & Asociaţii oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru înfiinţarea, dezvoltarea, protecţia şi securizarea juridică a afacerilor, cu expertiză extinsă în dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul penal şi dreptul sportiv.

Societatea de avocatură Chiuariu & Asociaţii s-a impus ca partener pentru cluburi de fotbal, antrenori sau jucători profesionişti în diverse litigii privind dreptul sportiv. CAAL asigură asistenţă în faza negocierii şi a executării contractelor dintre sportivi şi cluburi, precum şi a celor de transmitere a drepturilor de imagine şi consultanţă în privinţa aspectelor fiscale. De asemenea, avocaţii societăţii asigură reprezentarea diferitelor părţi implicate în litigii în faţa comisiilor de soluţionare de la nivel naţional şi în faţa organismelor internaţionale, cum ar fi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii