Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații

Bostina si Asociatii a cerut stramutarea proceselor dintre Primaria Cluj-Napoca si Impact Developer la o alta instanta

28 mai 2012 | JURIDICE.ro

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a formulat, „pentru banuială legitimă”, cereri de stramutare a judecării cauzelor la o altă instanţă competentă, de acelaşi grad cu Tribunalul Specializat Cluj (unde se află în prezent înregistrate cauzele). Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit astfel termen pentru analiza şi solutionarea cererilor în luna septembrie a.c.

Judecarea dosarelor în cadrul cărora Impact Developer & Contractor SA  şi S.C. Clearline Development & Management S.R.L au formulat pretenţii băneşti de la Primăria Cluj Napoca a fost suspendată de Instanţa Supremă, la cererea avocaţilor de la Boştină şi Asociaţii, care reprezintă Primăria.

“În cazul admiterii cererilor de strămutare, Curtea va stabili instanţa judecătorească abilitată să judece în continuare aceste cauze şi va putea menţine sau înlătura, în tot sau în parte, actele/probatoriile şi orice alte elemente procedurale dispuse până la momentul suspendării dosarelor de către Tribunalul Cluj. Credem că strămutarea va fi benefică pentru judecarea unui asemenea caz complex şi de o mare încărcătură pe plan local” spune Avocatul coordonator Doru Boştină.

Ca o consecinţă a suspendării judecăţii dispusă de către Instanţa Supremă, pricinile rămîn până atunci în nelucru, adică fără a se mai putea îndeplini nici un act procedural de către părţi.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică