Bostina si Asociatii a cerut stramutarea proceselor dintre Primaria Cluj-Napoca si Impact Developer la o alta instanta


28 mai 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Active Lawyers, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a formulat, „pentru banuială legitimă”, cereri de stramutare a judecării cauzelor la o altă instanţă competentă, de acelaşi grad cu Tribunalul Specializat Cluj (unde se află în prezent înregistrate cauzele). Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit astfel termen pentru analiza şi solutionarea cererilor în luna septembrie a.c.

Judecarea dosarelor în cadrul cărora Impact Developer & Contractor SA  şi S.C. Clearline Development & Management S.R.L au formulat pretenţii băneşti de la Primăria Cluj Napoca a fost suspendată de Instanţa Supremă, la cererea avocaţilor de la Boştină şi Asociaţii, care reprezintă Primăria.

“În cazul admiterii cererilor de strămutare, Curtea va stabili instanţa judecătorească abilitată să judece în continuare aceste cauze şi va putea menţine sau înlătura, în tot sau în parte, actele/probatoriile şi orice alte elemente procedurale dispuse până la momentul suspendării dosarelor de către Tribunalul Cluj. Credem că strămutarea va fi benefică pentru judecarea unui asemenea caz complex şi de o mare încărcătură pe plan local” spune Avocatul coordonator Doru Boştină.

Ca o consecinţă a suspendării judecăţii dispusă de către Instanţa Supremă, pricinile rămîn până atunci în nelucru, adică fără a se mai putea îndeplini nici un act procedural de către părţi.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro