Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Bostina si Asociatii a cerut stramutarea proceselor dintre Primaria Cluj-Napoca si Impact Developer la o alta instanta
28.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a formulat, „pentru banuială legitimă”, cereri de stramutare a judecării cauzelor la o altă instanţă competentă, de acelaşi grad cu Tribunalul Specializat Cluj (unde se află în prezent înregistrate cauzele). Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit astfel termen pentru analiza şi solutionarea cererilor în luna septembrie a.c.

Judecarea dosarelor în cadrul cărora Impact Developer & Contractor SA  şi S.C. Clearline Development & Management S.R.L au formulat pretenţii băneşti de la Primăria Cluj Napoca a fost suspendată de Instanţa Supremă, la cererea avocaţilor de la Boştină şi Asociaţii, care reprezintă Primăria.

“În cazul admiterii cererilor de strămutare, Curtea va stabili instanţa judecătorească abilitată să judece în continuare aceste cauze şi va putea menţine sau înlătura, în tot sau în parte, actele/probatoriile şi orice alte elemente procedurale dispuse până la momentul suspendării dosarelor de către Tribunalul Cluj. Credem că strămutarea va fi benefică pentru judecarea unui asemenea caz complex şi de o mare încărcătură pe plan local” spune Avocatul coordonator Doru Boştină.

Ca o consecinţă a suspendării judecăţii dispusă de către Instanţa Supremă, pricinile rămîn până atunci în nelucru, adică fără a se mai putea îndeplini nici un act procedural de către părţi.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.