Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Scoala de vara pe tema diplomatiei si a negocierilor internationale – Bucuresti, 23-29 iulie 2012
29.05.2012 | JURIDICE.ro, Cătălina BARBU

Secţiuni: Comunicare profesională, VARIA (alte surse)
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 23-29 iulie, Asociaţia Tineretul ONU din România (ex-BISMUN) organizează proiectul „Summer School on Diplomacy and International Negotiations”. Acesta se va desfăşura la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi va reuni 40 de studenţi din România şi din străinătate care vor avea ocazia să înveţe principiile de bază ale diplomaţiei şi ale negocierilor internaţionale de la profesori universitari, foşti şi actuali ambasadori, diplomaţi de carieră şi experţi din instituţiile ONU.

Proiectul se adresează tuturor tinerilor angajaţi în studii diplomatice, de securitate, relaţii internaţionale, ştiinţe politice, drept public internaţional sau relaţii economice internaţionale, scopul acestuia fiind să îi ajute pe studenţi să îşi dezvolte aptitudinile diplomatice şi capacităţile de negociere la nivel internaţional, în vederea pregătirii lor pentru viitoare cariere diplomatice.

Activităţile vor fi structurate în seminare, care vor fi grupate în trei module: Introducere în Diplomaţie, Practica Diplomaţiei şi Negocieri Internaţionale. Pe lângă acestea studenţii vor avea oportunitatea să participe şi la activităţi practice, în cadrul unui concurs de discursuri şi unui workshop în care se va simula o rundă de negocieri internaţionale.

Partenerii instituţionali ai evenimentului sunt: Universitatea din Bucureşti, Ministerul Afacerilor Externe  şi Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti.

Partener media: JURIDICE.ro

Ce interesaţi se pot înscrie prin trimiterea, la adresa summerschool@bismun.org, a unui CV şi a unui formular special de aplicaţie disponibil pe site-ul evenimentului (http://bismun.ro/summerschool/index.html) la secţiunea Registration.

Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita pagina oficială de internet a proiectului sau ne puteţi contacta la  adresa de e-mail PR@bismun.org .

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti