« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

POPOVICI NITU & ASOCIATII premiata de 2 ori la Gala Avocatilor
31.05.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură Popovici Nițu & Asociații a fost premiată de Ziarul Financiar în cadrul Galei Avocaţilor, organizată marti, 29 mai 2012, la Hotelul Radisson din Bucureşti.

Gala Avocaţilor a reunit cei mai importanţi avocaţi de business, într-un eveniment unic, aflat anul acesta la a patra ediţie, în cadrul căruia s-au acordat premii pentru cele mai bune rezultate obţinute de
societăţile de avocatură în 2011.

Popovici Nițu & Asociații a fost nominalizată la patru categorii:
– Agro si FMCG (asistarea Ameropa Holding cu privire la achiziţia Azomureş);
– Bănci, Asigurări, Fonduri de Pensii (asistarea SIF 1 cu privire la vânzarea unui pachet de 6% din capitalul BCR);
– Imobiliare (asistarea Auchan/Immochan Imobiliare cu privire la achiziţia unor proprietăţi imobiliare);
– Servicii Medicale (asistarea Fresenius cu privire la achiziţia companiilor Renamed).

Premiul pentru Cea mai mare tranzacţie AGRO/FMCG a anului 2011 a fost conferit Popovici Niţu & Asociaţii pentru asistarea grupului elveţian Ameropa în preluarea celui mai mare producător de
îngrăşaminte din România, Azomureş Târgu Mureş.

“Mulţumesc organizatorilor pentru acest premiu şi pentru interesul constant manifestat în monitorizarea pieţei consultanţilor de afaceri din România. Aş vrea să mulţumesc totodată şi echipei mele, care, timp de aproximativ 7 luni (cât a durat aceasta tranzacţie), a făcut eforturi ieşite din comun pentru a face posibilă această tranzacţie. Elementele de extraneitate (preluarea controlului activelor aflate integral pe teritoriul României a fost realizată prin preluarea unor vehicule corporative înregistrate în SUA şi deţinute în cascadă) şi dificultatea acomodării poziţiei unui grup eterogen de vânzători au fost principalele elemente care au imprimat complexitatea si frumuseţea acestei tranzacţii”, declară Bogdan C. Stoica, Partener al Casei de Avocatură Popovici Niţu & Asociaţii.

Popovici Niţu & Asociaţii a fost premiată de asemenea şi pentru Cea mai mare tranzacţie din Bănci, Asigurări, Fonduri de Pensii pentru asistarea SIF 1 la vânzarea a 6% din BCR.

“Aceste premii reprezintă recunoaşterea a eforturilor deosebite ale echipei noastre de M&A, care, în ultimii şapte ani, a fost implicată în cele mai multe tranzacţii din România”, susţine Alexandru Ambrozie, Partener Popovici Niţu & Asociaţii.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de business din România încă de la înfiinţare, în 1995, activând în principal în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Potrivit DealWach1, Popovici Niţu & Asociaţii conduce clasamentele M&A aferente anilor 2011, 2010, 2009 şi cumulat din ultimii 7 ani.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.