Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

POPOVICI NITU & ASOCIATII premiata de 2 ori la Gala Avocatilor


31 mai 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Casa de avocatură Popovici Nițu & Asociații a fost premiată de Ziarul Financiar în cadrul Galei Avocaţilor, organizată marti, 29 mai 2012, la Hotelul Radisson din Bucureşti.

Gala Avocaţilor a reunit cei mai importanţi avocaţi de business, într-un eveniment unic, aflat anul acesta la a patra ediţie, în cadrul căruia s-au acordat premii pentru cele mai bune rezultate obţinute de
societăţile de avocatură în 2011.

Popovici Nițu & Asociații a fost nominalizată la patru categorii:
– Agro si FMCG (asistarea Ameropa Holding cu privire la achiziţia Azomureş);
– Bănci, Asigurări, Fonduri de Pensii (asistarea SIF 1 cu privire la vânzarea unui pachet de 6% din capitalul BCR);
– Imobiliare (asistarea Auchan/Immochan Imobiliare cu privire la achiziţia unor proprietăţi imobiliare);
– Servicii Medicale (asistarea Fresenius cu privire la achiziţia companiilor Renamed).

Premiul pentru Cea mai mare tranzacţie AGRO/FMCG a anului 2011 a fost conferit Popovici Niţu & Asociaţii pentru asistarea grupului elveţian Ameropa în preluarea celui mai mare producător de
îngrăşaminte din România, Azomureş Târgu Mureş.

“Mulţumesc organizatorilor pentru acest premiu şi pentru interesul constant manifestat în monitorizarea pieţei consultanţilor de afaceri din România. Aş vrea să mulţumesc totodată şi echipei mele, care, timp de aproximativ 7 luni (cât a durat aceasta tranzacţie), a făcut eforturi ieşite din comun pentru a face posibilă această tranzacţie. Elementele de extraneitate (preluarea controlului activelor aflate integral pe teritoriul României a fost realizată prin preluarea unor vehicule corporative înregistrate în SUA şi deţinute în cascadă) şi dificultatea acomodării poziţiei unui grup eterogen de vânzători au fost principalele elemente care au imprimat complexitatea si frumuseţea acestei tranzacţii”, declară Bogdan C. Stoica, Partener al Casei de Avocatură Popovici Niţu & Asociaţii.

Popovici Niţu & Asociaţii a fost premiată de asemenea şi pentru Cea mai mare tranzacţie din Bănci, Asigurări, Fonduri de Pensii pentru asistarea SIF 1 la vânzarea a 6% din BCR.

“Aceste premii reprezintă recunoaşterea a eforturilor deosebite ale echipei noastre de M&A, care, în ultimii şapte ani, a fost implicată în cele mai multe tranzacţii din România”, susţine Alexandru Ambrozie, Partener Popovici Niţu & Asociaţii.

Popovici Niţu & Asociaţii este unul din liderii avocaturii de business din România încă de la înfiinţare, în 1995, activând în principal în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Potrivit DealWach1, Popovici Niţu & Asociaţii conduce clasamentele M&A aferente anilor 2011, 2010, 2009 şi cumulat din ultimii 7 ani.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii