Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

BOSTINA SI ASOCIATII, alaturi de ApaVital Iasi in deblocarea fazei finale a proiectului de modernizare a Statiei de Epurare a Apelor Uzate Iasi
07.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură  Boştină şi Asociaţii a acordat asistenţă juridică firmei ApaVital Iaşi în deblocarea  fazei finale a proiectului de modernizare a Staţiei de Epurare a Apelor Uzate Iaşi. Curtea de Apel a respins demersurile asocierii J& P AVAX-ATHENA de a anula contractul de reabilitare şi modernizare a staţiei de epurare a apelor uzate din aglomerarea Iaşi încheiat cu Ercole Marelli Impianti Technologici S.P.A.

“Prin decizia pronunţată de Curtea de Apel Iaşi se clarifică situaţia acestui contract stabilindu-se definitiv şi irevocabil regimul juridic aplicabil. Consultanţa şi reprezentarea ApaVital a fost asigurată de o echipă de avocaţi cu expertiză în achiziţii publice, mediu şi litigii” spune Cătălin Gîscan, coordonatorul ariei de practică mediu şi utilităţi din cadrul Boştină şi Asociaţii.

ApaVital SA va  investi peste 11 milioane de euro în vederea modernizării  treptei terţiare de epurare a apei uzate, proiectul făcând parte dintr-un proiect mai amplu privind  „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Iaşi”, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu, Axa 1,care prevede investiţii totale de peste 141 milioane eurocare  destinat modernizării şi extinderii infrastructurii de apă şi de canalizare în judeţul Iaşi.

“Expertiza pe care casa noastră de avocatură a acumulat-o în domeniul marilor proiecte de mediu cu finanţări europene şi al achiziţiilor publice a fost esenţială în câştigarea acestui proces,  iar succesul obţinut va conduce la îmbunătăţirea mai rapidă a calităţii vieţii locuitorilor din zonă” spune Avocatul Coordonator Doru Boştină.

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.