« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Titus Corlatean, Alina Ghica si Oana Schmidt-Haineala la lucrarile JAI
08.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In perioada 7-8 iunie 2012, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, participa, la Luxemburg, la lucrarile Consiliului de Justitie si Afaceri Interne (JAI), potrivit unui comunicat al MJ.

Se va discuta propunerea de Directiva privind dreptul de a fi asistat de avocat in cadrul procedurilor penale si dreptul de a comunica dupa arestare, propunerea de reformare a Regulamentului Bruxelles I, propunerea de Regulament privind legislatia europeana comuna in materie de vanzare, propunerile de regulamente privind cadrul financiar multianual pentru 2014-2020 si proiectul Deciziei privind cadrul multianual pentru Agentia pentru Drepturi Fundamentale a UE pentru perioada 2013-2018.

La invitatia ministrului Justitiei, la reuniuni va participa si o delegatie a CSM (Alina Ghica, presedinte si Oana Schmidt-Haineala, vice-presedinte).

Nota JURIDICE.ro: Jud. Cristi Danilet, membru CSM, in cadrul sedintei Comisiei Relatia cu Uniunea Europeana si organismele internationale din 1 iunie 2012 s-a opus participarii conducerii CSM la lucrarile JAI, apreciind ca nu este oportuna participarea celor doi membri CSM, deoarece acesta este un organism exclusiv politic.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.