Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Titus Corlatean, Alina Ghica si Oana Schmidt-Haineala la lucrarile JAI


8 iunie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In perioada 7-8 iunie 2012, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, participa, la Luxemburg, la lucrarile Consiliului de Justitie si Afaceri Interne (JAI), potrivit unui comunicat al MJ.

Se va discuta propunerea de Directiva privind dreptul de a fi asistat de avocat in cadrul procedurilor penale si dreptul de a comunica dupa arestare, propunerea de reformare a Regulamentului Bruxelles I, propunerea de Regulament privind legislatia europeana comuna in materie de vanzare, propunerile de regulamente privind cadrul financiar multianual pentru 2014-2020 si proiectul Deciziei privind cadrul multianual pentru Agentia pentru Drepturi Fundamentale a UE pentru perioada 2013-2018.

La invitatia ministrului Justitiei, la reuniuni va participa si o delegatie a CSM (Alina Ghica, presedinte si Oana Schmidt-Haineala, vice-presedinte).

Nota JURIDICE.ro: Jud. Cristi Danilet, membru CSM, in cadrul sedintei Comisiei Relatia cu Uniunea Europeana si organismele internationale din 1 iunie 2012 s-a opus participarii conducerii CSM la lucrarile JAI, apreciind ca nu este oportuna participarea celor doi membri CSM, deoarece acesta este un organism exclusiv politic.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro