« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Concurs de pescuit intre Baroul Alba si Baroul Mehedinti. Cum a fost
14.06.2012 | Simona CIMPOCA

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Mehedinti a organizat acest concurs. Desfasurare:

Prima etapa a Concursului de pescuit intre avocati s-a desfasurat la data de 2-3 iunie 2012 intre Baroul Mehedinti si Baroul Alba.

Concursul a fost organizat pe trei sectiuni, pescuitul desfasurandu-se intr-o minunata locatie in localitatea Eselnita.

Juriul a fost format din domnul Petcu Ilie – sef filiala regional A.N.P.A si domnul Dan Theis – Germania.

Concursul a fost castigat de reprezentantii Baroului Alba care au obtinut urmatoarele premii:
– Premiul I la sectiunea „cea mai mare cantitate de peste ” a fost acordat domnului avocat Rad Mihai, din Baroul Alba, acesta reusind sa pescuiasca 27 kg – crap, somn, salau, caras.
– Premiul I la sectiunea „eficienta” a fost castigat de domnul avocat Bleahu Victor, din Baroul Alba, acesta pescuind cate 2 salai de 3 ori in mai putin de 30 de minute.
– Locul II la cele doua sectiuni a fost castigat tot de Baroul Alba prin domnul avocat Adrian Daisa
– Premiul I la sectiunea „cel mai mare numar de pesti prinsi” a fost castigat de doamna avocat Stoian Gheorghita, reprezentanta Baroului Mehedinti care a a reusit sa prinda un numar de 176 de guvizi.

Aceasta a fost descalificata la primele doua sectiuni intrucat pestii prinsi de doamna avocat, fiind mici, nu au totalizat nici 3 kg.

Juriul a hotarat acordarea unui premiu de excelenta domnului avocat Adrian Daisa si domnului avocat Bleahu Victor pentru intreaga prestatie in timpul concursului.

Campionul Campionilor , domnul avocat Mihai Rad a donat o parte din pestii prinsi doamnei avocat Stoian Gheorghita pentru ca si aceasta sa plece cu o cantitate rezonabila de 5 kg de peste.

Concursul s-a bucurat de participarea ca bucatar sef a domnului Grisa Moisei, care pe toata perioada concursului ne-a delectate cu preparate nemaivazute din peste: ciorba de peste, saramura de peste, malasolca, marinata de peste, crap cu orez si legume la cuptor, perisoare de peste, chiftele de peste, etc.

Dupa terminarea concursului delegatia Baroului Alba a vizitat zona Cazanelor mici, manastirea Mraconia, zona in care se afla cioplit in stanca chipul lui Decebal.

Atmosfera a fost calda, prieteneasca cu exceptia situatiilor in care unii prindeau peste si altii nu.

Concursul va continua intre Baroul Mehedinti si alte barouri la date care vor fi stabilite ulterior.

sursa: Baroul Mehedinţi

Simona CIMPOCA
student, Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Drept
intern Societatea de Ştiinţe Juridice
PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.