Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Mircea Duțu, Doctor Honoris Causa al Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș
12.06.2012 | Dan Marculescu, Dan MĂRCULESCU

Vineri, 8 iunie 2012, Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureş a fost gazda unui eveniment special pentru lumea universitară.

Începând cu ora 14:00, în Aula Magna a Facultăţii de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative, a avut loc Şedinţa Festivă a Senatului Universităţii „Petru Maior”, consacrată decernării titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Mircea Duţu pentru activitatea deosebită depusă în domeniul dreptului mediului, dar şi pentru sprijinul pe care l-a acordat universităţii mureşene în colaborarea cu alte instituţii din ţară. La eveniment au participat mai multe figuri marcante ale vieţii academice, dar şi ale administraţiei publice locale din judeţul Mureş.

Domnul prof. univ. dr. Mircea Duţu, director al Institutului de Cercetări Juridice şi preşedinte al Universităţii Ecologice din Bucureşti, a publicat peste 45 de volume de drept şi peste 100 de studii atât în ţară, cât şi în străinătate. De asemenea, prin decret prezidenţial, a primit ordinul pentru învăţământ în grad de comandor.

Editura Universul Juridic felicită Universitatea „Petru Maior” pentru reuşita evenimentului, precum şi pe domnul prof. univ. dr. HC Mircea Duţu pentru distincţia primită. Mult succes în continuare!


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.