Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

OUG privind acordarea unui împrumut de la bugetul de stat Companiei Naționale C.F.R.- S.A.
12.06.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 385 din data de 8 iunie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 25/2012 privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate „C.F.R.” – S.A. in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica.

Actul normativ prevede ca Ministerul Finantelor Publice acorda Companiei Nationale de Cai Ferate „C.F.R.” – S.A., un imprumut in suma de 769.780 mii lei, cu scadenta la 30 noiembrie 2012, din varsaminte din privatizare. Suma imprumutata va fi utilizata pentru plata obligatiilor restante inregistrate in contabilitatea Companiei fata de operatorii economici furnizori de energie electrica.

Plata sumelor se va realiza cu conditia renuntarii de catre furnizorii de energie electrica la penalitatile de intarziere calculate pana la data platii obligatiilor restante inregistrate la data de 31 martie 2012 de catre Companie.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate