Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Deloitte România își extinde echipa de conducere
12.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Oana Petrescu s-a alăturat echipei Deloitte România în poziția de Partener Coordonator al practicii de consultanță și Lider al echipei multidisciplinare dedicate sectorului financiar-bancar (Financial Services Industry Leader).

Experiența sa profesională de peste 20 de ani include coordonarea grupului de expertiză financiar-bancară și a practicii de consultanță de risc și IT ca partener al unei alte firme Big 4 și conducerea în calitate de vicepreședinte a liniilor funcționale de Operațiuni și IT și apoi de Retail și Private Banking pentru una dintre instituțiile financiare majore din România.

„Mă bucur că Oana s-a alăturat echipei de conducere a Deloitte în România. Acum, când aniversăm 20 de ani de succes pe această piață, ne menținem angajamentul de a livra cele mai bune servicii clienților noștri, printr-o   specializare clară pe industrii. Prioritatea noastră este să atragem cei mai buni profesioniști din fiecare sector de activitate, iar faptul că Oana s-a alăturat Deloitte confirmă acest lucru. Oana Petrescu a dovedit calități strategice și de conducere deosebite și cunoaște foarte bine industria financiar-bancară, ceea ce ne va ajuta să ne consolidăm expertiza și paleta de servicii dedicate instituțiilor financiare din România. Sunt sigur că prin experiența și potențialul său va aduce practica noastră de consultanță în management la un nou nivel de excelență”, spune Ahmed Hassan, Managing Partner Deloitte România, Moldova & Bulgaria.

Oana Petrescu a adăugat: „Sunt onorată să mă alătur echipei Deloitte, considerată de multe organizații internaționale ca liderul global al serviciilor de consultanță. În particular, Deloitte reprezintă cea mai importantă firma de servicii pentru industria financiar-bancară mai ales datorită specializării pe industrii, diversității competențelor de bază și a modului unic în care au reușit să combine dezvoltarea de soluții globale și a capacităților analitice și de implementare locală. Având șansa de a fi lucrat direct cu mai mulți dintre liderii firmei atât local cât și la nivel internațional, cred în competența și talentul echipei Deloitte și am încredere că împreună cu clienții noștri vom dezvolta cele mai bune soluții pentru provocările cu care se confruntă în România – ajutându-i să obțină rezultate tangibile și măsurabile”.

În prezent, Deloitte are 14 parteneri stabiliți în România, care deservesc clienți din diferite industrii, pe toate ariile de expertiză ale companiei: servicii de audit & risc, consultanță juridică și fiscală, consultanță financiară și consultanță de management. Firma și-a început activitatea în 1992, cu primul birou deschis la București. Astăzi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din țară, cu aproximativ 380 de angajați. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanță SRL și Reff și Asociații SCA, cunoscute împreună ca Deloitte România.

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta.

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 182.000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.