Active Lawyers
JURIDICE CORPORATE
JURIDICE
2.481 citiri
Print Friendly

BIRIS GORAN. Romcarbon finalizează investiţia cu BERD şi Global Finance în Green Group

13 iunie 2012 | JURIDICE.ro

Ştiaţi că puteţi urmări toate conferinţele şi dezbaterile JURIDICE.ro aproape gratuit? [19 euro]

Romcarbon SA, o societate listată la Bursa de Valori Bucureşti, a realizat o investiţie cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Global Finance la finele lunii aprilie 2012. BERD şi fondul Global Finance vor investi împreună aproximativ 23,5 milioane de Euro în Green Group care construieşte, printre altele, primul parc integrat de reciclare din România. Acest parc de reciclare va include patru subdiviziuni responsabile de colectarea şi reciclarea deşeurilor din material plastic, a celor electrice şi electronice, precum şi a tuburilor fluorescente.

Clement Hung, Directorul General al Green Group: „În prezent, România are şansa de a susţine dezvoltarea sa pe termen îndelungat pentru un viitor ecologic şi mai sigur. Plănuim să facem din România un punct de reper în ceea ce priveşte standardele de colectare şi reciclare din Europa de Sud-Est”.

MVO Capital a fost consultantul financiar al Romcarbon SA, iar Biriş Goran SCPA a oferit consultanţă fiscală şi juridică. Echipa MVO Capital a fost coordonată de Mihai Vasilescu şi Cristian Manole, iar Dan Vişoiu a coordonat echipa Biriş Goran SCPA, asistat de Ruxandra Jianu, Gabriel Biriş şi Sorin Biban în legătură cu aspecte fiscale şi de Simona Alecu pentru problemele de drept societar.

Mihai Vasilescu, partener fondator al MVO Capital: „Suntem încântaţi că am oferit asistenţă unuia dintre cei mai vechi clienţi ai noştri pentru a face un pas important în direcţia obţinerii poziţiei de lider în sectorul regional al reciclării şi în industria firelor şi fibrelor sintetice din Europa şi aşteptăm cu interes extinderea sa şi efectele pozitive pe care acest lucru le va avea asupra economiei şi stilului de viaţă din România”.

Dan Vişoiu, Partener în cadrul Biriş Goran: „Date fiind expertiza noastră fără egal în domeniul tranzacţiilor transfrontaliere şi capacitatea de a oferi atât asistenţă juridică cât şi consultanţă fiscală în cadrul aceleiaşi firme, am putut să aducem un plus de valoare considerabil uneia dintre cele mai importante tranzacţii cu capital privat care a avut loc în România anul acesta”.

MVO Capital a fost fondată în 2008 şi se  axează pe servicii de consultanţă financiară pentru obţinerea de finanţări şi în domeniul achiziţiilor şi fuziunilor. Printre clienţii săi se numără importanţi investitori locali şi internaţionali care activează în domeniul imobiliar, industrial şi al serviciilor.

Biriş Goran a fost înfiinţată în anul 2006. De la bun început, firma Biriş Goran şi-a câştigat un portofoliu de clienţi extrem de important format din mari antreprenori români şi investitori internaţionali. Chambers Europe, PLC Which Lawyer şi Legal 500 au listat firma de avocatură Biriş Goran ca având practici de top în varii domenii precum Fiscalitate, Imobiliare/Real Estate, Drept Societar/Fuziuni şi Achiziţii şi Dreptul Concurenţei. În decembrie 2010 Biriş Goran SCPA a fost recunoscută de asemenea ca fiind cea mai bună firmă de avocatură în domeniul imobiliar, câştigând premiul acordat de prestigioasa publicaţie Construction & Investment Journal.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

CONFERINŢE JURIDICE

16 iunie 2017: Dreptul Afacerilor 2017 (ed. 13)
20 octombrie 2017: Probleme dificile de drept civil (ed. 6). Conferinţa Valeriu Stoica
23 noiembrie 2017: Probleme dificile de drept comercial (ed. 3). Conferinţa Stanciu Cărpenaru
24 noiembrie 2017: Probleme dificile de dreptul internetului (ed. 2)

ATELIERE JURIDICE

6 iunie 2017: Cum putem convinge şi impune instanţei naţionale să adreseze o trimitere preliminară Curţii de Justiţie a Uniunii Europene? | Mihaela Mazilu-Babel
14 iunie 2017: Achiziţii publice de la teorie la practică | Florentina Drăgan
15 iunie 2017: CYBERCRIME | Maxim Dobrinoiu
16 iunie 2017: Excepţiile de procedură penală. Examen de practică judiciară | Cristian Bălan
21 iunie 2017: Contestaţia la executare între DA şi NU. Examen de practică judiciară | Roxana Stanciu
26 iunie 2017: Evaziunea fiscală. Aspecte controversate de drept penal şi drept procesual penal | Alexandra Șinc
27 iunie 2017: Probleme şi soluţii juridice în SPORT | Cristian Jura
28 iunie 2017: Interpretarea normelor şi actelor juridice | Valentin Constantin
29 iunie 2017: DNA Inside. Elemente conceptuale şi jurisprudenţiale | Laura Codruța Kövesi, Florentina Mirică, Cameluş Păduraru, Livia Săplăcan
30 iunie 2017: Retorica şi logica juridică în activitatea juristului | Mihai Hotca
4 iulie 2017: Cum folosim în mod eficient PUBLICITATEA MOBILIARĂ. Reglementări, metode juridice şi procedee tehnice | Irina Oglindă
5 iulie 2017: Spălarea de bani. Pericole concrete şi soluţii de prevenire | Elena Hach
27 iulie 2017: Abuzul în serviciu. Incriminare, cercetare, sancţionare | Marius Bulancea
7 septembrie 2017: Arbitrajul comercial: noua procedură şi examen comprehensiv al soluţiilor pe fond | Cornel Popa
11 septembrie 2017: Camera preliminară. Examen teoretic şi jurisprudenţial al posibilităţilor şi rezultatelor | Teodor Manea
20 septembrie 2017: Expertiza contabilă în dosare penale. Studii de caz | Daniel Udrescu
22 septembrie 2017: Ordine şi răspundere în dreptul muncii | Marilena Balabuti
9 octombrie 2017: Apărarea drepturilor de proprietate intelectuală prin mijloace de procedură civilă | Sonia Florea

Lasă un răspuns

Important
Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real şi care respectă Politica JURIDICE.ro si Condiţiile de publicare. Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare.
Return to Top ▲Return to Top ▲