BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti
CMS CMK
 
Print Friendly, PDF & Email

Conferința Internațională de Drept Bancar ”Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități”, Pitești, 6–9 iunie 2012

12.06.2012 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar și Asociația Europeană pentru Drept Bancar și Financiar – România au organizat la Pitești, în perioada 6– 9 iunie 2012, Conferința Internațională „Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități ”.

Manifestare anuală de tradiție a celor două asociații, conferința internațională de drept bancar a reunit juriști din bănci centrale și bănci comerciale, precum și reprezentanți ai comunității academice, avocați și magistrați, din România și din străinătate.

Printre specialiștii din bănci centrale și bănci comerciale participanți la conferință se numără Președintele ACJSFB și al AEDBF România, dr. Ianfred Silberstein, Președintele AEDBF Europa, Președintele Institutului Bancar Român, Petru Rareș, Dimitris Tsibanoulis, Charles Gray – Banca Rezervelor Federale din New York, Xiangmin Liu – Banca Populară a Chinei, Marie Jose Lazcano – Autoritatea de Control Prudențial din Franța, Eric Cadilhac – Banca Centrală a Luxemburgului, Rodolfo Luna De La Torre – Banca Centrală a Mexicului, Chris Vanderwalt – Banca Centrală a Africii de Sud, Nicola de Giorgi – Banca Centrală a Italiei, Esther Mirales – Banca Centrală a Spaniei, Eda Meyveci Celen – Banca Centrală a Republicii Turcia, Gopalakrishna Sitaram Hegde – Banca Rezervelor din India și Issac Sidney Meneze Ferreira – Banca Centrală a Braziliei.

Conferința internațională de drept bancar a reunit, pe lângă juriștii din bănci centrale și comerciale, și reprezentanți ai comunității academice, printre care Prof. Rainer Kulms – Institutul Max Plank pentru Drept Comparat și Drept Internațional Privat Hamburg, conf. univ. dr. Lucian Bercea – decanul Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea de Vest din Timișoara, lect. univ. dr. Sorin David – Facultatea de Drept, Universitatea București și conf. univ. dr. Lucian Săuleanu – Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova.

Conferința Internațională „Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități” constituie cel mai amplu eveniment științific din domeniul dreptului bancar românesc în anul 2012.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate