Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Conferința Internațională de Drept Bancar ”Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități”, Pitești, 6–9 iunie 2012


12.06.2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Banking, Content
JURIDICE - In Law We Trust

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar și Asociația Europeană pentru Drept Bancar și Financiar – România au organizat la Pitești, în perioada 6– 9 iunie 2012, Conferința Internațională „Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități ”.

Manifestare anuală de tradiție a celor două asociații, conferința internațională de drept bancar a reunit juriști din bănci centrale și bănci comerciale, precum și reprezentanți ai comunității academice, avocați și magistrați, din România și din străinătate.

Printre specialiștii din bănci centrale și bănci comerciale participanți la conferință se numără Președintele ACJSFB și al AEDBF România, dr. Ianfred Silberstein, Președintele AEDBF Europa, Președintele Institutului Bancar Român, Petru Rareș, Dimitris Tsibanoulis, Charles Gray – Banca Rezervelor Federale din New York, Xiangmin Liu – Banca Populară a Chinei, Marie Jose Lazcano – Autoritatea de Control Prudențial din Franța, Eric Cadilhac – Banca Centrală a Luxemburgului, Rodolfo Luna De La Torre – Banca Centrală a Mexicului, Chris Vanderwalt – Banca Centrală a Africii de Sud, Nicola de Giorgi – Banca Centrală a Italiei, Esther Mirales – Banca Centrală a Spaniei, Eda Meyveci Celen – Banca Centrală a Republicii Turcia, Gopalakrishna Sitaram Hegde – Banca Rezervelor din India și Issac Sidney Meneze Ferreira – Banca Centrală a Braziliei.

Conferința internațională de drept bancar a reunit, pe lângă juriștii din bănci centrale și comerciale, și reprezentanți ai comunității academice, printre care Prof. Rainer Kulms – Institutul Max Plank pentru Drept Comparat și Drept Internațional Privat Hamburg, conf. univ. dr. Lucian Bercea – decanul Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea de Vest din Timișoara, lect. univ. dr. Sorin David – Facultatea de Drept, Universitatea București și conf. univ. dr. Lucian Săuleanu – Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova.

Conferința Internațională „Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități” constituie cel mai amplu eveniment științific din domeniul dreptului bancar românesc în anul 2012.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti