Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Conferința Internațională de Drept Bancar ”Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități”, Pitești, 6–9 iunie 2012


12 iunie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar și Asociația Europeană pentru Drept Bancar și Financiar – România au organizat la Pitești, în perioada 6– 9 iunie 2012, Conferința Internațională „Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități ”.

Manifestare anuală de tradiție a celor două asociații, conferința internațională de drept bancar a reunit juriști din bănci centrale și bănci comerciale, precum și reprezentanți ai comunității academice, avocați și magistrați, din România și din străinătate.

Printre specialiștii din bănci centrale și bănci comerciale participanți la conferință se numără Președintele ACJSFB și al AEDBF România, dr. Ianfred Silberstein, Președintele AEDBF Europa, Președintele Institutului Bancar Român, Petru Rareș, Dimitris Tsibanoulis, Charles Gray – Banca Rezervelor Federale din New York, Xiangmin Liu – Banca Populară a Chinei, Marie Jose Lazcano – Autoritatea de Control Prudențial din Franța, Eric Cadilhac – Banca Centrală a Luxemburgului, Rodolfo Luna De La Torre – Banca Centrală a Mexicului, Chris Vanderwalt – Banca Centrală a Africii de Sud, Nicola de Giorgi – Banca Centrală a Italiei, Esther Mirales – Banca Centrală a Spaniei, Eda Meyveci Celen – Banca Centrală a Republicii Turcia, Gopalakrishna Sitaram Hegde – Banca Rezervelor din India și Issac Sidney Meneze Ferreira – Banca Centrală a Braziliei.

Conferința internațională de drept bancar a reunit, pe lângă juriștii din bănci centrale și comerciale, și reprezentanți ai comunității academice, printre care Prof. Rainer Kulms – Institutul Max Plank pentru Drept Comparat și Drept Internațional Privat Hamburg, conf. univ. dr. Lucian Bercea – decanul Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea de Vest din Timișoara, lect. univ. dr. Sorin David – Facultatea de Drept, Universitatea București și conf. univ. dr. Lucian Săuleanu – Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova.

Conferința Internațională „Viitorul instituțiilor de credit și reglementările aplicabile – un răspuns la dinamica noilor realități” constituie cel mai amplu eveniment științific din domeniul dreptului bancar românesc în anul 2012.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii