Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Noul purtator de cuvant al Inspectiei Judiciare


13 iunie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat marti, 12 iunie 2012, ca la data de 25 mai 2012 a intrat în vigoare Legea nr. 24/2012 prin care a fost modificată Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară devenind structură cu personalitate juridică în cadrul CSM.

Astfel, în cadrul Inspecţiei Judiciare a fost înfiinţat un compartiment de comunicare care are în sarcină soluţionarea, potrivit competenţelor Inspecţiei Judiciare, a tuturor solicitărilor formulate de către reprezentanţii mass media, justiţiabili şi alţi cetăţeni în temeiul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

„Având în vedere acest aspect, solicitările formulate în baza Legii nr. 544/2001 privind informaţii de interes public gestionate de către Inspecţia Judiciară vor fi adresate direct la următoarele date de contact: email inspectie.presa@csm1909.ro, fax 021.322.62.40, purtător de cuvânt – inspector Tamara Manea, telefon mobil 728.600.028.

Solicitările vizând informaţii de interes public gestionate de către Inspecţia Judiciară care vor fi adresate, după data de azi, 12 iunie 2012, Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al CSM vor fi direcţionate către Inspecţia Judiciară, urmând ca răspunsurile să fie elaborate şi comunicate solicitanţilor de către structura de comunicare a Inspecţiei Judiciare.”, potrivit anuntului.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro