Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Noul purtator de cuvant al Inspectiei Judiciare
13.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat marti, 12 iunie 2012, ca la data de 25 mai 2012 a intrat în vigoare Legea nr. 24/2012 prin care a fost modificată Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară devenind structură cu personalitate juridică în cadrul CSM.

Astfel, în cadrul Inspecţiei Judiciare a fost înfiinţat un compartiment de comunicare care are în sarcină soluţionarea, potrivit competenţelor Inspecţiei Judiciare, a tuturor solicitărilor formulate de către reprezentanţii mass media, justiţiabili şi alţi cetăţeni în temeiul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public.

„Având în vedere acest aspect, solicitările formulate în baza Legii nr. 544/2001 privind informaţii de interes public gestionate de către Inspecţia Judiciară vor fi adresate direct la următoarele date de contact: email inspectie.presa@csm1909.ro, fax 021.322.62.40, purtător de cuvânt – inspector Tamara Manea, telefon mobil 728.600.028.

Solicitările vizând informaţii de interes public gestionate de către Inspecţia Judiciară care vor fi adresate, după data de azi, 12 iunie 2012, Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media al CSM vor fi direcţionate către Inspecţia Judiciară, urmând ca răspunsurile să fie elaborate şi comunicate solicitanţilor de către structura de comunicare a Inspecţiei Judiciare.”, potrivit anuntului.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.