Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

AMR o sprijina pe Ramona Bulcu pentru CSM

18.06.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Duminica, 17 iunie 2012, AMR a dat publicitatii urmatorul comunicat:

Asociatia Magistratilor din Romania isi exprima sprijinul deplin pentru candidatura doamnei procuror Ramona Bulcu in alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii.

Desigur, calitatile sale profesionale apreciate atat de colegii procurori cat si de judecatori, de toti cei care ii cunosc cariera profesionala deosebit de meritorie, respectul de care se bucura, constituie atuuri importante in demersul sau. Dincolo insa de aceasta reputatie profesionala deosebita, castigata in timp, treapta cu treapta, pretuim activitatea pe care a desfasurat-o pentru afirmarea practica a unor principii fundamentale privind independenta justitiei, o reforma reala a sistemului judiciar, cresterea calitatii actului de justitie, un statut demn al magistratilor. Ani de-a randul, in imprejurari nu o data dificile, doamna procuror Bulcu s-a dovedit o prezenta activa, s-a afirmat ca o voce hotarata, lucida si curajoasa, o constiinta civica remarcabila in sustinerea intereselor profesionale, materiale ale colegilor procurori pentru care s-a straduit  sa promoveze respectul pentru munca depusa de acestia nu intotdeauna in conditiile cele mai favorabile.

Avem convingerea ca suntem in asentimentul colegilor procurori si judecatori ca omul serios, moral, altruist, temeinic si dezintersat in tot ceea ce face, care este doamna procuror Bulcu, va fi un reprezentant demn si responsabil al colegilor sai in Consiliul Superior al Magistraturii.

PREŞEDINTE A.M.R.
Judecător conf. univ. dr. DAN SPÂNU

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week