Secţiuni » Arii de practică » Business » Corporate
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti

Conferinta de Drept Comercial – Brasov, 29-30 iunie 2012. UPDATE: FOTO


1 iulie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Foto UPDATE:

* * *

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca organizează, în perioada 29-30 iunie 2012

Conferinţa de Drept Comercial 2012

Partener media: JURIDICE.ro

>> Programul evenimentului

Manifestarea va avea loc la Hotel Aro-Palace din Braşov, vineri, 29 iunie 2012, orele 900-1630, şi sâmbătă, 30 iunie 2012, orele 900-1630.

Participarea la conferinţă este deschisă tuturor celor interesați. Taxa de participare de 100 lei / persoană se poate achita pe loc (contra chitanţă fiscală) sau prin virament în contul RO32BTRL03601205J74582XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Timişoara, B-dul. Republicii nr. 4, pe numele Centrului European de Studii şi Cercetări Juridice Timișoara.

Participanţii care doresc cazare la hotel Aro-Palace Braşov pot beneficia de preţurile speciale de 70 € / cameră single, respectiv 80 € / cameră dublă, în limita locurilor disponibile, prin intermediul organizatorilor.

Pentru orice informaţii legate de organizarea conferinţei, persoana de contact este prof. univ. dr. Radu Bufan, e-mail office@abaconsulting.ro, telefon 0256.499.715, fax 0256.499.509.

>> Programul evenimentului

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii