Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Intelegerea si aplicarea noului Cod de procedura civila – Bucuresti, 6-7 iulie 2012
19.06.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept civil
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor anunţă organizarea conferinţei cu tema

Înţelegerea şi aplicarea noului Cod de procedură civilă

Partener media: JURIDICE.ro

>> Formular de inscriere

Conferinţa va avea loc în Aula Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, conform următorului program: vineri, 6 iulie 2012, orele 11,00 – 18,00 şi sâmbătă, 7 iulie 2012, orele 10,00 – 17,00.

Conferinţa va avea ca punct de început expunerea dlui prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, preşedintele Comisiei de elaborare a noului Cod de procedură civilă.

La Conferinţă vor participa şi alţi membri ai Comisiei dar şi reputaţi specialişti în domeniu:
– Domnul prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu – preşedintele Comisiei de elaborare a Codului de procedura civilă, cu tema: „Căile de atac de reformare în noul Cod de procedură civilă”
– Domnul Liviu Zidaru – judecător la Tribunalul Bucureşti, membru al Comisiei de elaborare a legii de punere în aplicare a noului Cod de procedură civilă, cu tema: „Competenţa instanţelor judecătoreşti în noul Cod de procedură civilă”
– Domnul Claudiu Dinu – asistent univ. dr. la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, cu tema: „Proceduri speciale în noul Cod de procedură civilă”
– Domnul Bogdan Dumitrache – executor judecătoresc, membru al Comisiei de elaborare a noului Cod de procedură civilă şi a legii de aplicare a noului Cod de procedură civilă, cu tema: „Suspendarea executării silite în noul Cod de procedură civilă”
– Domnul Sorin Ionescu – prof. univ. dr. la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu”, Universitatea din Craiova – „Procedura de judecată în prima instanţă conform noului Cod de procedură civilă”
– Domnul Traian Briciu – lector univ.dr. la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, cu tema: „Măsuri provizorii în noul Cod de procedură civilă. Procedura ordonanţei preşedinţiale în noul Cod de procedură civilă şi aplicaţiile acesteia în noul Cod civil”
– Domnul Ion Dragne – lector dr. la Facultatea de Drept a Universităţii „Nicolae Titulescu”, prodecan al Baroului Bucureşti, „Principiile fundamentale, acţiunea şi participanţii la procesul civil în noul Cod de procedură civilă”

Se acordă 15 ore de pregătire profesională continuă.

Pauzele şi ordinea intervenţiilor vor fi anunţate în programul extins, ce va fi comunicat în mapa conferinţei.

Până la data de 30 iunie, persoanele interesate au posibilitatea să transmită, prin email (conferinte@inppa.ro) solicitări cu privire la clarificarea, în cadrul conferinţei, dincolo de tematica anunţată, a unor subiecte de interes.

Taxa de participare este de 350 lei şi se plăteşte în contul I.N.P.P.A. RO56RNCB0082044172480001, deschis la B.C.R., Sucursala Unirea. Participanţii care se înscriu până la data de 29 iunie 2012 beneficiază de o reducere de 50 de lei. Înscrierile pentru conferinţă se pot prin completarea formularului ataşat care urmează a fi transmis – însoţit de dovada plăţii taxei de înregistrare – la sediul I.N.P.P.A. din str. Vulturilor nr. 23, sector 3, fie personal, fie prin email la conferinte@inppa.ro, fie prin fax la nr. 021/3301297. Înregistrarea va fi confirmată numai după transmiterea, prin email (conferinte@inppa.ro) a dovezii de plată a taxei. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să luaţi legătura cu secretariatul I.N.P.P.A., la numărul de telefon 021/3200308.

>> Formular de inscriere

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti