Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Drept national si drept european – Iasi, 25-28 octombrie 2012
19.06.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

In perioada 25-28 octombrie 2012, cu ocazia celebrării înfiinţării Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Drept organizează anual o sesiune științifică în care sunt dezbătute problemele juridice cu care se confruntă societatea actuală.

Conferinţa va fi structurată pe trei secţiuni:

1. Drept privat – 26 octombrie 2012, cu titlul: „Noi teme de reflecţie în dreptul privat românesc şi european”. Cu acest prilej va fi lansat Centrul Robertianum de Drept Privat al Facultăţii de Drept, fiind invitate să conferenţieze personalităţi marcante ale lumii juridice europene, pe tema: „Filiații naturale între cultura europeană și jurisprudența instanțelor europene”.

2. Drept public – 27 octombrie 2012, cu titlul: „Dreptul public, guvernanţa şi binele comun”.

3. Drept penal – 28 octombrie 2012, cu titlul: „Dreptul penal național și dreptul penal european”.

Conferinţa este prefaţată de dezbaterea cu tema: „Rolul Parlamentului în procesul democratic”, organizată de The European Law Students’ Association (ELSA) Iaşi, care va avea loc pe data de 25 octombrie 2012.

Invitaţia de a participa la lucrările conferinţei este adresată tuturor juriştilor din mediul universitar, precum şi practicienilor, din ţară, dar şi celor interesaţi din străinătate, conferinţa reprezentând o oportunitate pentru dezbateri şi schimb de idei.

Comitetul de organizare invită participanţii la o prezentare orală a lucrărilor care se circumscriu temelor stabilite pentru cele trei secţiuni, urmând ca acestea să fie publicate într-un volum cu ISBN, la Editura Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate