Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Academia Nationala de Informatii: 20 de ani de la infiintare
20.06.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marti, 19 iunie 2012, primul-ministru Victor Ponta a participat la ceremonia de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea Academiei Naţionale de Informaţii, la invitaţia Directorului Serviciului Român de Informaţii, George Maior, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Au participat profesori şi studenţi ai Academiei Naţionale de Informaţii, precum şi reprezentanţi ai altor instituţii ale statului.

Victor Ponta: „Este o mare onoare pentru mine sa fiu astăzi aici, pentru că îi apreciez pe cei care ştiu că o asemenea cariera nu oferă nici satisfacţii, nici beneficii materiale, ci doar muncă. Cei 20 de ani pe care îi aniversăm astăzi de la înfiinţarea Academiei Naţionale de Informaţii sunt cei 20 de ani de democraţie. Democraţia nu poate exista fără un serviciu de informaţii şi o armată puternice, iar Serviciul Român de Informaţii şi Academia Naţională de Informaţii se ridică la standardele cele mai inalte din lume, chiar daca aprecierile pe care le primesc nu sunt publice. De aceea ţin să îl felicit pe domnul Maior pentru nivelul înalt de pregătire al elevilor al Academiei Naţionale de Informaţii.”

George Maior: „În secolul 21, un secol al informaţiei, statul trebuie să fie un actor inteligent şi capabil să susţină interesele României. Ma bucur că la această ceremonie participă primul-ministru şi membri ai Guvernului pentru că Guvernul trebuie să folosească informaţia în beneficiul cetăţenilor şi al intereselor statelor mai ales că perioada prin care trecem nu este una uşoară.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate