Varia
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

EUROMONEY: NNDKP – Cea mai buna firma din Romania
22.06.2012 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost recunoscută, pentru a doua oară consecutiv, ca “Cea mai bună firmă din România” în ceea ce priveşte egalitatea de gen, la gala “European Women in Business Law 2012”, organizată la Londra de prestigiosul grup editorial Euromoney Legal Media Group.

Această distincţie vine la foarte scurt timp de la desemnarea drept “Firma anului în România” de către reputatul ghid juridic Chambers Europe.

Cultura NNDKP identifică echilibrul, diversitatea şi armonia cu legile naturii ca potenţatori ai performanţei profesionale şi exclude prejudecăţile de orice sorginte. Am investit resurse financiare şi de timp importante pentru a ne urma crezul, iar cele două distincţii – extrem de prestigioase – sunt o confirmare a drumului bun pe care ne aflăm”, consideră Adriana Gaspar, partener senior, care a reprezentat NNDKP la ceremonia de acordare a premiilor Euromoney.

NNDKP fost una dintre cele doar câteva case de avocatură naţionale nominalizate de Euromoney la categoriile „Cel mai bun mediu pentru femeile care practică avocatura de afaceri” şi „Cea mai bună iniţiativă în abordarea diversităţii de gen”, pentru valorile care definesc programele de recrutare şi selecţie, de pregătire profesională, de susţinere şi promovare a avocaţilor talentaţi şi cele dedicate studenţilor la drept, dezvoltate de NNDKP în toate cele cinci birouri ale sale, indiferent de dimensiuni.

Cu o proporţie între femei şi bărbaţi la nivel de partener şi asociat senior de 33/15, la nivel de partener de 13/3, iar în rândul avocaţilor de 79/35, NNDKP a primit numeroase distincţii din partea celor mai exigente instituţii internaţionale de cercetare (Euromoney Legal Media Group, Chambers & Partners, Legalease).

Gala “European Women in Business Law Awards 2012” a premiat firmele de avocatură care promovează egalitatea de gen şi diversitatea în avocatura de afaceri, dar şi iniţiativele privind susţinerea şi promovarea talentelor sau echilibrul dintre viaţa profesională şi personală. Evenimentul a reunit peste 200 de femei provenind de la marile case de avocatură naţionale şi internaţionale din Europa, printre care Allen & Overy, Clifford Chance, Baker & McKenzie, Freshfields Bruckhaus Deringer, Linklaters, Slaughter and May, Norton Rose, Eversheds etc.

>> Detalii gala “European Women in Business Law Awards 2012”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.