Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

UPDATE. Stagii de practica prin programul BUSOLA IN CARIERA. Ultimele 5 zile pentru trimiterea aplicatiilor


20 august 2012 | Laurentiu PETRE, LiderJust

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

BUSOLĂ ÎN CARIERĂ


PROGRAM INTEGRAT DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ PENTRU STUDENŢII LA DREPT

Partener media: JURIDICE.ro

Dacă eşti motivat să faci practică într-o societate de avocaţi, într-o bancă sau în instituţii publice, Asociaţia LiderJust îţi oferă busola care să te ghideze în alegerea carierei potrivite. Îţi oferim stagii de practică aprofundate, într-o singură instituţie sau stagii mixte, în mai multe instituţii, în funcţie de aspiraţiile tale profesionale.

Pentru cine?

Stagiul de practică se adresează studenţilor la drept, în anii al III-lea, al  IV-lea de studiu și masteranzilor, va avea o durată de două luni şi se va desfăşura în perioada septembrie-noiembrie 2012, în Bucureşti.

Unde?

Studenţii participanţi vor avea posibilitatea de a face practică în instituţiile publice şi private partenere ale programului: Ministerul Justiţiei, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Afacerilor Externe, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Stoica şi Asociaţii, Cunescu Balaciu şi Asociaţii, Vernon׀David şi Asociații, BRD, Judecătoriile Sectoarelor 1-6 Bucureşti, Parchetele de pe lângă Judecătoriile Sectoarelor 1, 2 Bucureşti.

Burse

Întrucât stagiile vor avea loc numai în Bucureşti, 10 studenţi care studiază în alte centre universitare din afara Bucureştiului, din totalul celor 30 selectaţi pentru a participa la internship, vor putea beneficia de sprijin financiar sub forma unei burse în valoare totală de 500 de dolari. Bursele se acordă pentru merite academice şi extracurriculare deosebite.

Cum aplici?

În primă fază, trimite-ne: un CV şi o scrisoare de motivaţie de maxim 500 de cuvinte, cu titlul: „Unde mă văd în cinci ani până la data de 24 august 2012, la adresa de email: corina.rebegea@liderjust.ro.

Dacă vei fi selectat pentru a doua fază, urmează să te chemăm la un interviu în Bucureşti, la începutul lunii septembrie.

Toţi candidaţii vor primi rezultatul final prin e-mail pâna la data de 14 septembrie 2012.

Pentru mai multe detalii ne găseşti pe www.liderjust.ro şi pe Facebook la Busolă în Carieră.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii