Dreptul securităţii sociale

Pentru unii bugetari s-a amanat obligativitatea aderarii la sistemul de pensii administrate privat


25 iunie 2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 415 din data de 21 iunie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 29/2012 privind prorogarea termenului prevazut la art. III din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 98/2011 pentru modificarea Legii nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, precum si pentru stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor administrate privat.

Actul normativ proroga pana la data de 31 decembrie 2012, termenul la care categoriile de asigurati prevazute de OUG nr. nr. 98/2011 pentru modificarea Legii nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, au obligatia de a adera la sistemul de pensii administrate privat.

Prevederile se aplica urmatoarelor categorii de salariati:  cadrele militare in activitate, soldatii si gradatii voluntari, politistii si functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare, din domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică