Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

RTPR Allen & Overy promoveaza trei avocati in pozitia de Senior Associate
27.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură de business RTPR Allen & Overy a promovat trei avocaţi în poziţia de Senior Associate – Cosmin Tilea, Radu Diaconu şi Victor Rusu.

Decizia reflectă atenţia pe care RTPR Allen&Overy o acordă ariilor de expertiză ale acestora – finanţări, fuziuni şi achiziţii, corporate.

„Experienţa pe care cei trei colegi au dobândit-o ne-a demonstrat că sunt pregătiţi pentru pasul următor. Pregătim eşalonul următor de avocaţi de top. Ariile de expertiză ale colegilor reprezintă puncte importante în strategia de dezvoltare a RTPR Allen&Overy. Pe lângă promovările interne, suntem în permanenţă în căutare de avocaţi talentaţi care doresc să lucreze pe tranzacţiile cele mai interesante din piaţă şi care aspiră să devină cei mai buni din piaţă în domeniul lor”, a declarat Costin Tărăcilă, managing partner al RTPR Allen & Overy.

Cosmin Tilea, Senior Associate, face parte din echipa RTPR Allen & Overy din anul 2005 si este specializat in finantari si energie. Cosmin are experienţă în acordarea de consultanţă bancilor si institutiilor financiare internaţionale cu privire la tranzacţii care implică finanţări si garantii, împrumuturi municipale, datorie publică, achizitii publice si energie. Cosmin are 30 ani, vorbeşte fluent limbile română şi engleză şi este membru al Baroului din anul 2006.

Radu Diaconu, Senior Associate, 28 de ani, face parte din echipa RTPR Allen & Overy începând din anul 2008, fiind specializat în fuziuni şi achiziţii, energie şi reglementări în domeniul financiar. Radu are experienţă în acordarea de consultanţă unei game largi de investitori, inclusiv instituţii financiare, fonduri de private equity şi antreprenori, în legătură cu diverse tipuri de tranzacţii, incluzând achiziţii, finanţări şi restructurări. Radu vorbeşte fluent româna şi engleza. Este membru al Baroului Bucureşti din anul 2007 şi are titlul de doctor în dreptul comerţului internaţional din anul 2011. De asemenea, Radu publică frecvent atât în presa de afaceri cât şi în revistele de specialitate juridice.

Victor Rusu, Senior Associate, are experienţă în acordarea de consultanţă companiilor internaţionale în fuziuni şi achiziţii, tranzacţii comerciale, privatizări şi tranzacţii imobiliare în Romania. El lucrează în cadrul firmei din anul 2005, are 28 ani şi este membru al Baroului din 2009. Victor vorbeşte fluent româna, rusa, engleza şi franceza.

Toţi cei trei avocaţi au gestionat proiecte complexe ale firmei şi au făcut faţă cu succes provocărilor propuse de clienţii firmei de avocatură.

Despre RTPR Allen & Overy

RTPR Allen & Overy a fost înfiinţată în anul 2004, activând în asociere cu firma londoneză Allen & Overy din 2008. În prezent, entitatea locală are o echipă de 36 de avocaţi, dintre care patru parteneri – Costin Tărăcilă (managing partner), Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu şi Mihai Ristici.

Domeniile principale de activitate ale RTPR Allen & Overy sunt: finanţările, piaţa de capital, restructurările şi insolvenţa, fuziunile şi achiziţiile, concurenţa, dreptul muncii, litigiile şi arbitrajele, iar între sectoarele de afaceri – energia, telecomunicaţiile, sectorul financiar, real estate-ul şi industria farmaceutică.

***

Tranzacţii importante pentru RTPR Allen & Overy:

Fuziuni şi achiziţii

  • Banco Commercial Portugues (Millennium bcp) în oferta de preluare a BCR, cea mai mare bancă din România
  • Consorţiul condus de PricewaterhouseCoopers, care a acordat servicii de consultanţă Statului Român în legătură cu privatizarea Electrica Muntenia Sud S.A., cea mai mare companie de distribuţie de energie electrică din România
  • Advent International Corporation în legătură cu achiziţia unui pachet majoritar de acţiuni în Centrul Medical Unirea (CMU), unul dintre cele mai mari lanţuri de clinici medicale private autohtone, de la fondul de private equity 3i şi fondatorii acestei afaceri, într-un proces competitiv de vânzare-cumpărare. Aceasta a fost cea mai mare tranzacţie în sectorul medical din România în anul 2009
  • Enterprise Investors în legătură cu diverse achiziţii în România dintre care Artima (lanţ de magazine), Macon (materiale de construcţii), Simcor (materiale de construcţii) şi vânzarea Artima către Carrefour
  • Delistarea A&D Pharma de pe LSE

Financiar-Bancar

  • O instituţie financiară internaţională în legătură cu un împrumut de 180 de milioane de dolari către ALRO S.A.
  • A&D Pharma Group în legătură cu refinanţarea creditelor bancare existente, în valoare totală de 100 de milioane de euro
  • BERD şi International Finance Corporation (IFC) în legătură cu finanţarea a unui proiect de EUR 188 milioane (una dintre cele mai mari tranzacţii financiare din sectorul energetic din România) către companii din România controlate de către EDP Renováveis, al treilea mare producător de energie eoliană din lume, pentru a finanţa construirea şi funcţionarea a două parcuri eoliene (Cernavoda şi Peştera) localizate în Dobrogea (România) cu o capacitate instalată totală de 228 MW.
Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO