« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Monitorul Oficial trece in subordinea Guvernului
28.06.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Având în vedere că „la nivelul Regiei Autonome Monitorul Oficial se manifestă disfuncţionalităţi importante„, Guvernul a adoptat în ședința sa de miercuri, 27 iunie 2012, o Ordonanța de Urgență prin care RAMO trece din subordinea Camerei Deputaților în subordinea Secretariatului General al Guvernului.

>> A se vedea și demersurile ministrului Justiției pentru acces gratuit și integral la legislația României.

Referindu-se la motivatia adoptarii acestei masuri, dr. Dan Mihalache, Secretarul General al Guvernului, a declarat miercuri seara la TVR info: „Sunt considerente de ordin practic, tinand cont ca Guvernul este principalul emitent de acte normative, e normal ca aceasta regie sa fie in subordinea Guvernului. Guvernul lucreaza si cand Parlamentul are vacanta… Incercam sa facem ca Monitorul Oficial sa devina un serviciu public in slujba cetateanului. Nu mi se pare normal ca anumite hotarari sa poata fi accesate pe site-ul ministerelor, dar la Monitorul Oficial sa poata fi accesate doar contra cost… Informatiile vor fi accesibile gratuit oricarui cetatean (subl. JURIDICE.ro)„.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.